راحت الحلقوم با ژله و نشاسته خیلی راحت می‌تونید تو خونه درست کنید. برای تهیه این راحت الحلقوم از ژله های رنگی استفاده شده که شما به سلیقه خودتون می‌تونید تغییرشون بدید.


مواد لازم برای تهیه تهیه راحت الحلقوم با ژله و نشاسته گل

  • ژله قرمز ۱ بسته (من انار استفاده کردم)
  • ژله آلوورا ۱ بسته (حتما آلوورا تهیه کنید که بی رنگ باشه)
  • نشاسته گندم گل ۱ پیمانه
  • آب ۲ پیمانه
  • شکر ۲ پیمانه سر خالی
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری سر خالی + ۶قاشق سوپخوری آب
  • رنگ ژله ای خوراکی سبز به مقدار لازم

آموزش روش تهیه تهیه راحت الحلقوم با ژله و نشاسته گل

طرز تهیه راحت الحلقوم با ژله و نشاسته گندم
برای شروغ ابتدا یک ظرف (۱۸ در ۱۸) را با روغن چرب کنید تا کیسه فریزر بهش بچسبه و کیسه فریزر را داخل ظرف بندازین و روی پلاستیک را مجدد کمی چرب کنید.

سپس ۳ قاشق سوپخوری آب و ۱ قاشق چایخوری سرخالی پودر ژلاتین را مخلوط و کنار بذارید تا اسفنجی بشه.

۱ لیوان آب سرد را با ۱/۲ پیمانه نشاسته مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل بشه.

۱پیمانه شکر و پودر ژله قرمز را به نشاسته اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار بدین.

مداوم هم بزنید تا غلیظ بشه (حرارت حتما کم باشه تا نشاسته پخته شه) وقتی غلیظ شد ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارین.

بذارید مواد از داغی بیفته بعد داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا کمی سفت بشه.

ژله آلوورا رو هم به همین روش آماده کنید و ۱/۳ آن را جدا کنید و به ۲/۳ آن رنگ سبز خوراکی بزنید.

۱/۳ ژله بی رنگ را روی لایه قرمز بریزید و مجدد بزارید یخچال تا کمی سفت بشه.

ژله سبز را روی لایه بی رنگ بریزید و بزارید یخچال حداقل ۶ ساعت بمونه

بعد از قالب خارج کنید و روی سطح کار آرد پاشی شده قرار بدین و به سایز دلخواهتون برش بدین و کاملا به آرد آغشته کنید تا بهم نچسبن.

میتونید بجای آرد در پودر نارگیل یا پودر قند بغلتانید. (من فقط آرد گندم زدم و عالی شد)

میتونید در ظرف در بسته برای مدت خیلی طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.

اگه رنگ سبز نداشتین یک بسته ژله سبز را به روش ژله قرمز و ژله آلوورا درست کنید و روی لایه بیرنگ بریزید.

لایه قرمز باید ضخیمتر باشه،لایه بی رنگ خیلی باریک و لایه سبز از لایه سفید بیشتر باشه تا شبیه هندونه بشه.

مقدار شکر رو کم نکنید چون شیرینیش کاملا متعادل هست. (من از ۳/۴ پیمانه بیشتر و از ۱ پیمانه کمتر ریختم)

وقتی منتظرین لایه سفید ببنده اگه لایه سبز خیلی سفت شد روی حرارت بزارین تا روون بشه.

نباید بزارید موادتون خیلی سرد بشه در اینصورت به لایه زیریش نمیچسبه و وقتی از قالب خارج کنید لایه ها از هم جدا میشن.