دسر رافائلو دسر مدرن و شیک و خوشمزه است. اگه طعم نارگیل رو دوست دارید حتما این دسر رو هم دوست خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه دسر رافائلو
- 100 تا 200 گرم (نصف قوطی یا کمتر)، شیرعسلی
- ۳۴۰ گرم (حدود یک و نیم پیمانه)، خامه صبحانه یا ترکیب خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه
- ۳ پیمانه نارگیل رنده شده یا حدود دو پیمانه پودر نارگیل (میتونین حذف کنید یا با پودر آجیل دلخواه، جایگزین کنید)
- ۱۰۰ گرم شکلات سفید آب شده
- ۲۵۰ گرم خامه قنادی فرم گرفته (سفت نشود)
- کیک وانیلی یا شکلاتی
- شیر برای خیس کردن کیک
دستور تهیه دسر رافائلو خوشمزه و مجلسی
همه مواد را مخلوط کنید، دقت کنید که شکلات سفید آب شده کمی گرم باشد و بقیه مواد حتما در دمای اتاق باشند، تا شکلات تکه تکه نشود. ترکیب را ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
یک لایه کیک بچینید و با کمی شیر یا شیر نارگیل خیس کنید بعد نصف ترکیب خامه ای را پخش کنید بعد یک لایه دیگر کیک بچینید و خیس کنید و بقیه ترکیب خامه ای را پخش کنید و به دلخواه تزیین کنید و حدود ۶ ساعت در یخچال بگذارید.
میتونید از مقدار خامه صبحانه کم کنید و بجاش پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.
میتونید نارگیل رو حذف کنید و بجاش پودر آجیل یا آجیل خرد شده استفاده کنید یا کلا حذف کنید.
اگه میخواهین غلیظتر باشه، میتونین ۱-۲ قاشق چایخوری پودر ژلاتین رو داخل ۱-۲ قاشق غذاخوری آب سرد بپاشید و وقتی اسفنجی شد بصورت بن ماری حرارت دهید تا شفاف شود بعد با شکلات سفید آب شده (گرم) مخلوط کنید و به ترکیب اضافه و مخلوط کنین.
در اینصورت ۱۵ دقیقه یخچال گذاشتن رو حذف کنید و بعد از تهیه دسر بصورت کامل، ۶-۷ ساعت یخچال بگذارید.
میتونین بجای کیک از بیسکوییت استفاده کنید.
با اضافه کردن پودر کاکائو و جایگزین کردن شکلات سفید با شیری، میشه شکلاتی.
طرز تهیه شیرینی رافائلو
شیرینی رافائلو که یک شیرینی راحت و فوریه. این شیرینی یخچالی، نیاز به فر نداره.
مواد لازم
- 300 گرم شیر تغلیظ شده (شیر عسلی)
- 50 گرم کره
- 200 گرم شکلات سفید
- چند قطره عصار ه وانیل
- 30 گرم کرن بری خشک
- 30 گرم پسته
- 30 گرم بادام خرد شده
- 100 گرم پودر نارگیل
طرز تهیه
شیر تغلیظ شده را بخارپز کنید، سپس کره، شکلات سفید و چند قطره وانیل را اضافه کنید. وقتی مخلوط یکنواخت شد، اجاق را خاموش کنید، کرنبری خشک، پسته و بادام را اضافه کنید، سپس همه چیز را خوب مخلوط کنید.
هر ظرفی مورد نظر را کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط را بریزید. یک شب در یخچال بگذارید تا سفت شود.
وقتی مخلوط کاملا سفت شد، مکعب های تقریبا مساوی را برش دهید، بگذارید 15 تا 20 دقیقه در دمای اتاق بماند، سپس از هر کدام یک گلوله درست کنید و در نارگیل بغلتانید (اگر چسبناک بود، یکی دو بار بغلتانید).
همچنین اگر دوست دارید توپها سفتتر و سفتتر شوند، میتوانید دو قاشق غذاخوری نارگیل به مخلوط اضافه کنید. در یخچال نگهداری شود. نوش جان