کیک کوئیک میکس رو امتحان کردید؟ کیکهای کوئیک میکس به کیکهایی گفته میشه که فوری هست و معمولا بدون استفاده از همزن برقی درست میشه. این کیک کوئیک میکس خیلی ساده هست و بافت و طعم عالی داره.
مواد لازم برای تهیه کیک کوئیک میکس موزی
- آرد 200 گرم
- کره بن ماری شده به دمای محیط رسیده 50 گرم
- ماست 60 گرم
- شکر قهوه ای (دارک، لایت) 100 گرم
- شکر سفید 50 گرم
- موز پوره شده 2 عدد بزرگ (اگه کوچیک بود سه عدد بزنید)
- تخم مرغ 2 عدد
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- شکلات چیپسی یا شکلات کارات ریز شده 90 گرم
دستور پخت کیک کوئیک میکس موزی
برای شروع ابتدا قالب را با روغن جدا کننده یا کره چرب کرده و ارد پاشی کنید فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و تمام مواد به دمای محیط باشد.
کره را بن ماری کرده و در محیط گذاشته تا به دمای محیط برسد.
موزها را پوره کرده. سپس شکر قهوه ای و شکر سفید و پوره موز ها را با یک همزن دستی کمی بزنید تا مخلوط شود.
بعد تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و وانیل را اضافه کنید و در حد یکدست شدن بزنید نیازی به همزدن زیاد ندارد سپس ماست و کره را اضافه و در حد یکدست شدن با همزن دستی مخلوط کرده و بعد ترکیب ارد الک شده و بکینگ پودر را روی مواد ریخته و با همزن دستی فقط و فقط در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
بعد شکلات چیسپی ساده یا نسوز یا شکلات کارات ریز خورده شده و سپس در قالب ریخته و در فر گذاشته و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان نیاز دارد ولی باز این زمان بستگی به نوع فر شما ممکنه کم یا زیاد شود حتما با یک خلال چوبی پخت کیک را تست کنید.
اگر چیزی به خلال چسبید زمان دهید و در غیر اینصورت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج و سرو کنید.
نکات مهم تهیه کیک کوئیک میکس
- اول اینکه برای شکر قهوه ای از هر نوع شکر قهوه ای استفاده کردید اشکالی نداره. اما اگه کلا شکر قهوه ای دم دستتون نبود میتونید کلا شکر سفید بزنید که خوب عطر و طعم کیک و رنگ کیک کمی متفاوت میشه.
- اگه شکلات چیپسی نداشتید میتونید شکلات تخته ای رو تکه کنید و برای داخل کیک استفاده کنید. کلا میتونید شکلات رو کمتر بزنید. گردو هم میتونید به مواد اضافه کنید.
- موز رویه کیک رو میتونید حذف کنید.
- موقع اضافه کردن آرد دیگه مواد رو الکی هم نزنید، در همون حد مخلوط شدن کافیه.
- من توی فیلم وانیل را فراموش کردم اضافه کنم.شما با تخم مرغ به مواد اضافه کنید.
- من از کره گیاهی استفاده کردم.
- بعد از پخت ممکنه رویه کیک رنگ نگرفته باشه میتونید گریل رو بزنید تا کمی طلایی بشه.