این پودینگ کاراملی شکلاتی دو رنگ یه دسر راحت و حسابی خوشمزه ست! شما می تونید از هر نوع قالبی استفاده کنید و در هر ظرفی درست کنید این پودینگ کاراملی شکلاتی دو رنگ رو.
مواد لازم برای تهیه پودینگ کاراملی شکلاتی دو رنگ
- شیر ۳ لیوان
- نشاسته ذرت ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
- شکر ۲۲۰ گرم (۱ لیوان)
- خامه صبحانه ۱۵۰ گرم (حدود ۳ قاشق غذاخوری)
- کره ۲۵ گرم
- پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- شکلات تخته ای ۵۰ گرم
آموزش پودینگ کاراملی شکلاتی دو رنگ
برای شروع ابتدا شیر و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کردم و کنار گذاشتم.
توی تابه ای شکر رو ریختم و روی حرارت کم گذاشتم، قاشق نزدم و از دسته کمک گرفتم، تا زمانی که شکر ذوب بشه و بعد خامه رو که کمی گرم کرده بودم بهش اضافه کردم و هم زدم، اولش سفت میشه و طبیعی هست و با گذشت زمان کم کم باز و یکدست میشه و بعد کره ریختم و ترکیب کردم.
سپس شیر و نشاسته رو کم کم ریختم و هم زدم.
من برای این که می خواستم قالبی بشه از ژلاتین استفاده کردم. اگر نمی خواید قالبی در بیارید و داخل همون ظرف سرو استفاده می کنید نیازی به ژلاتین نداره.
پودر ژلاتین و نصف لیوان آب سرد رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه و بعد داخل مواد دسر ریختم و ترکیب کردم، مواد دسر رو مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت برسه و بعد حرارت رو خاموش کردم.
من مواد رو دو قسمت کردم، یکی همین مواد و به دیگری شکلات آب شده ریختم.
فنجون ها رو چرب کردم و تا نصف فنجون ها از دسر ریختم و گذاشتم یخچال، به مابقی مواد هم شکلات آب شده ریختم و بعد روی لایه بعدی ریختم و گذاشتم یخچال.
حداقل ۴ ساعتی بمونه یخچال و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و روی دیس برگردوندم و برای این که راحت جدا بشه از سشوار کمک گرفتم. روشون هم شکلات چیپسی ریختم. نوش جان
طرز تهیه پودینگ کاکائویی با لیدی فینگر
مواد لازم:
- 18 عدد بیسکوییت لیدی فینگر (میتوانید با بیسکوییت دیگر مثل پتی بور هم درست کنید)
- 4 لیوان شیر (اندازه لیوان 200 میلی)
- 6 قاشق غذاخوری شکر
- 3 قاشق غذاخوری سرپر آرد
- 3 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت
- 3 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاکائو
- 1 عدد زرده تخم مرغ
- 1 قاشق غذاخوری کره
- 1 لیوان شیر برای خیس کردن بیسکوییت ها
طرز تهیه:
ابتدا پودینگ را آماده کنید. شیر، شکر، آرد، نشاسته، پودر کاکائو و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
سپس روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید و قوام گرفت اجاق را خاموش کنید کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.
داخل قالب حتما سلفون بکشید. ابتدا یک ملاقه از پودینگ را داخل قالب بریزید بیسکویت ها را در شیر بزنید (اینکار را سریع انجام دهید بیسکوییت را داخل شیر پشت و رو کنید و بردارید خیلی داخل شیر نماند) و روی پودینگ بچینید. روی بیسکوییت پودینگ بریزید و دوباره بیسکوییت بچینید و به این ترتیب ادامه دهید تا پودینگ تمام شود.
حتما یک شب در یخچال نگه دارید سپس داخل ظرف سرو برگردانید. میتوانید داخل ظرف پیرکس آماده کنید اگر داخل ظرف پیرکس آماده میکنید یک ردیف بیسکوییت بچینید و پودینگ را روی بیسکوییت بریزید و 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند کافی است. نوش جان