اگه از طعم کیک های معمولی خسته شدی ‌این پاند کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی بهترین انتخابه!


مواد لازم برای تهیه پاند کیک ای دو رنگ

  • آرد: ٢٨٠ گرم
  • شکر: ٢۵٠ گرم
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • کره: ٢٢٠ گرم
  • خامه صبحانه: ١۶٠ گرم
  • پودر کاکائو: ٢ قاشق سوپخوری
  • بیکینگ پودر: ٢ قاشق چایخوری
  • وانیل: ١/٢ قاشق چایخوری
  • نمک: یه پینچ

دستور پخت پاند کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی

طرز تهیه پاند کیک دو رنگ شکلاتی وانیلی

فر را با دمای ١٧٠ برقی یا ١٨٠ گازی روشن می کنیم.

قالبی را انتخاب کنید که ظرفیت ١٢ لیوان آب را داشته باشد.

قالب را کاملا چرب و آرد پاشی میکنیم. من همیشه با کره هم دمای محیط چرب می کنم آرد پاشی کرده و آرد اضافه را با چند ضربه خارج می کنیم و قالب را داخل یخچال می گذاریم تا بعد پخت راحتتر از قالب خارج شود.

مواد آردی، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده سپس الک می کنیم.

کره هم دمای محیط را با همزن زده تا کاملا بافت کره از هم باز شود شکر را اضافه کرده به همزدن ادامه می دهیم تا کاملا یکدست و کرمی شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و هر تخم مرغ را ٣٠ ثانیه با همزن می زنیم. با آخرین تخم مرغ وانیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه به همزدن ادامه می دهیم.

سپس خامه دمای محیط را اضافه کرده با همزن میزنیم. در آخر مواد آردی را در دو تا سه مرحله اضافه کرده با درجه کم همزن یا با لیسک کاملا مخلوط می کنیم تا مایه کیک صاف و یکدست شود.

یک پیمانه از مایه کیک آماده شده را برداشته و داخلش پودر کاکائو الک می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم.

نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته بعد مایه شکلاتی کیک را رویش میریزیم و دوباره مابقی مایه کیک را روی مواد شکلاتی ریخته و سطح کیک را با پشت قاشق یا پالت صاف می کنیم.

سپس در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

حتما برای اطمینان از پخت با خلال چوبی تست شود.

بعد از پخت کیک از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا ده دقیقه کمی خنک تر شده سپس از قالب خارج کرده و روی پنجره توری قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.

این کیک را بدون کاکائو هم میتوانید درست کنید. نوش جان.