پوآچا اسفناجی یه مدل پوآچا خوشمزه و خوشرنگه که توش از پنیر سفید یا همون پنیر صبحانه استفاده میشه و ترکیب اسفناج و پنیر ترکیب خیلی خیلی خوبی میشه. این پوآچا اسفناج خیلی هم خوشرنگه و اشتها برانگیز. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه پوآچا اسفناج و پنیر
- 400 گرم اسفناج (از قسمت برگ هاش استفاده بشه)
- یک لیوان آب ولرم
- یک لیوان شیر ولرم
- یک لیوان روغن مایع
- دو عدد تخممرغ (زردهها برای رومال)
- 42 گرم خمیرمایه خیس یا یک و نیم قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری
- دو قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق غذاخوری نمک
- 9 تا 10 لیوان آرد
برای وسط پوآچا
- 350 تا 400 گرم پنیر سفید
برای رومال
- دو عدد زردهی تخممرغ
- یک قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک قاشق مرباخوری ماست
من مقدار مواد اولیه رو نصف کردم.
دستور تهیه پوآچا اسفناج و پنیر خوشمزه و متفاوت
برای شروع ابتدا یک لیوان آب ولرم رو روی اسفناج های شسته شده ریختم و سپس با مخلوط کن (از گوشتکوب برقی هم می تونید استفاده کنید.) به حالت پوره در آوردم.
همهی مواد به جز آرد رو مخلوط کردم. توجه داشته باشید تا آرد رو کم کم و با کنترل اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد به دست بیاد. سپس روی خمیر را بپوشونید و یک ساعت استراحت بدید.
در ادامه خمیر عمل آمده رو هواگیری کنید و به 28 چانه تقسیم میکنیم.(اگه مقدار مواد اولیه رو نصف کردید به 14 شانه تقسیم کنید.)
در ادامه چونهها رو به اندازه بشقاب میوه باز کنید و سپس کنارههای خمیر رو برش کمی برش بزنید. بعد وسط خمیر رو مقداری پنیر فتا میگذاریم و بافت میزنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم میچینیم. به سلیقه خودتون به هر شکلی دیگه ای دوست داشتید خمیر رو بپیچید.
دوباره روی خمیرها رو پوشونده و به مدت 20 دقیقه استراحت بدید.
در ادامه روی پوآچا ها رو رومال زده و کنجد میپاشیم و در فری که روی 220 درجه سانتی گراد از قبل گرم شده بذارید و تا طلایی شدن روی پوآچا ها بپزید.
بعد از در آوردن از فر به مدت 5 تا 10 دقیقه با دستمال تمیزی روی پوآچا ها رو بپوشونید تا نرم و پنبهای بمونند.
نوش جان