پیتزا رولی یه پیتزای فینگرفودی و متفاوت و خوشمزه و خاصه که مطمئنم خوشتون میاد.
مواد لازم برای پیتزا رولی
برای خمیر
- نصف لیوان شیر ولرم
- نصف لیوان آب ولرم
- 4 تا 5 قاشقغذاخوری روغن مایع
- نصف پاکت خمیرمایه خیس (20 گرم)
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 و نیم قاشقمرباخوری شکر
- 3 و نیم الی 4 لیوان آرد
برای سس
- 2 قاشق مرباخوری رب گوجهفرنگی
- 1 و نیم قاشق مرباخوری آویشن
- 1 حبه سیر
- 2 تا 3 قاشقغذاخوری روغنزیتون
- یک چهارم لیوان آب
مواد داخل
- 2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیهای)
- 1 عدد فلفل سبز
- 1 عدد فلفل زرد
- مقداری سوجوک خرد شده (سوسیس و کالباس هم میشه )
- 1 کاسه کوچک پنیر پیتزا رنده شده
- 10 تا 15 عدد زیتون بدون هسته
برای رومال
- 1 عدد زرده تخممرغ
دستور پخت پیتزا رولی با خمیر پیتزا خوشمزه و متفاوت
حدود 2 لیوان از آرد را کنار بذارید سپس بقیه آرد، شیر ولرم، آب، روغنمایع، شکر، خمیرمایه و نمک را داخل ظرفی ریخته، شروع به ورز دادن خمیر کنید.
خمیر مایه خیس و خمیر مایه خشک فوری نیاز به عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اما اگر خمیر مایه خشک معمولی دارید ابتدا خمیر مایه و 1 قاشق شکر را داخل اب ولرم(ولرم نزدیک به گرم) بریزید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس همراه بقیه مواد داخل ظرف بریزید و هم بزنید.
بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید حتما آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود.
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید.
تمام مواد لازم برای داخل آن را به صورت مکعبی ریز خرد کرده حاضر کنید.
از مواد گوشتی یا میتونید یا از مرغ پخته ریز شده هم می تونید استفاده کنید.
سس را آماده کنید رب، روغنزیتون، آویشن، آب و سیر رنده شده را داخل کاسه کوچکی بریزید و با هم مخلوط کنید.
خمیر را روی میز که آرد پاشیده اید بذارید کمی آرد روی خمیر بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.
سس را روی خمیر بمالید سپس پنیر پیتزا و سپس فلفل، زیتون و سوجوک را روی تمام قسمتهای خمیر پخش کنید. خمیر را به شکل رول بپیچید.
با چاقو رول پیتزا را به ضخامت 2 انگشت برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداخته اید بچینید.
10 دقیقه داخل سینی استراحت دهید سپس با فرچه روی رول ها زرده تخممرغ بمالید.
پیتزاها را داخل فر 190 درجه از قبل گرم شده در حالت حرارت بالا پایین حدود 20 تا 25 دقیقه بپزید.
نوش جان