طرز پخت پیتزا گوشت چرخ کرده خونگی و خوشمزه، دیگه نگران خمیر پیتزاتون نباشید، با این خمیر جادویی راحت پیتزا درست کنید و از طعم و مزه بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با قارچ و گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا
- آرد ۲ لیوان فرانسوی دسته دار
- آب ولرم ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته دار
- خمیرمایه فوری ۱/۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع ۱/۸ لیوان فرانسوی دسته دار
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد پیتزا
- گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا ۲ لیوان فرانسوی دسته دار
- پیاز درشت یک عدد
- قارچ ۴ تا ۵ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- سس قرمز به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- فلفل دلمه ای 1 عدد
دستور پخت پیتزا با قارچ و گوشت چرخ کرده با خمیر جادویی
طرز تهیه خمیر جادویی
آرد (دو قاشق از آرد بردارید، اگر در آخر نیاز بود و خمیر چسبندگی داشت اضافه کنید) و نمک و خمیر مایه رو در ظرفی میریزیم و وسطش رو گود میکنیم و روغن رو اضافه میکنیم و آب رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم.
آب رو کم کم اضافه کنید (چون نفوذ پذیری آردها متفاوته) خمیر شل نشه. بعد با دست ورز میدیم و دوباره کم کم آب رو اضافه میکنیم تا خمیر بدست تمیز نچسبه.
اگر چسبندگی زیاد بود یه کم آرد اضافه کنید، حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز میدیم، کف ظرف نسبت به خمیر بزرگتر باشه چرب میکنیم و خمیر رو قرار میدیم و درب ظرف رو میذاریم تا یک الی دو ساعت استراحت میدیم، بعد از این تایم پف خمیر رو میگیریم و استفاده میکنیم.
طرز تهیه مواد پیتزا
پیاز رو نگینی و سرخ میکنیم، گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم و تفت میدیم، قارچ رو خرد و سرخ میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و رب رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و در آخر فلفل دلمه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
خمیر رو باز میکنیم و ده دقیقه استراحت میدیم، بعد با چنگال سوراخ میکنیم و سس و پنیر پیتزا و مواد و بعد پنیر پیتزا رو به ترتیب اضافه میکنیم و داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰میذاریم تا پنیر آب بشه و زیر خمیر طلایی بشه.
نکات مهم
- آرد زیاد اضافه نکنید تا بافت خمیر لطیف بشه، سعی کنید با ورز دادن خمیر منسجم بشه، نه با آرد زیاد.
- محیط استراحت خیلی گرم نباشه تا بوی ترشیدگی نگیره.