پیراشکی پاکتی یه پیراشکی خوشمزه‌ست که می‌تونید انواع سالاد ها و مواد سرد و گرم رو داخلش بزارین و برای عصرونه سرو کنید.

پیراشکی پاکتی  یه پیراشکی متفاوت و جذابه که داخلش انواع مواد سرد و گرم رو میتونین بعد سرخ شدن بزارین. مثلا سالاد الویه یا مواد چرخ کرده یا انواع سالاد.


مواد لازم برای تهیه پیراشکی پاکتی با خمیر فوری

مواد لازم خمیر

  • ۲۰۰ میلی لیتر شیر ولرم (⅘ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری شکر
  • ۲ قاشق چای خوری خمیر مایه فوری
  • نوک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۳۵۰ گرم آرد (۲ لیوان به اضافه ⅓ لیوان) ممکن است کمتر یا بیشتر از این مقدار آرد نیاز باشد.
  • روغن برای سرخ کردن
  • سس مایونز
  • پنیر یا سبزیجات ها برای لبه پیراشکی ها

مواد میانی

  • ۵۰۰ گرم قارچ
  • روغن برای سرخ کردن
  • دو عدد پیاز
  • دو عدد فلفل دلمه سبز
  • سه حبه سیر
  • نمک و فلفل
  • یک قاشق چای خوری سرکه سیب

آموزش دستور پخت پیراشکی پاکتی با خمیر فوری

طرز تهیه پیراشکی پاکتی با خمیر فوری خوشمزه و مجلسی
شکر و خمیر مایه را به شیر ولرم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.روی ظرف را پوشانده و در محیط گرم و تاریک به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.

بعد از ۱۵ دقیقه نمک و تخم مرغ و روغن را به ترکیب خمیر مایه آماده شده اضافه و ترکیب کنید.

آرد را هم به مواد اضافه کنید و ورز داده تا خمیر یکدست شود. سپس به مدت ۵۰ دقیقه روی ظرف را پوشانده و در جای گرمی قرار داد تا خمیر حجم شود.

مواد میانی را حاضر کنید. قارچ‌ها را خرد کرده، در تابه بدون روغن مقداری تفت دهید تا آب آن تبخیر شود. پیاز خرد شده و روغن را اضافه کنید و با هم سرخ کنید.

فلفل دلمه ای خرد شده و سیر له شده را به همراه نمک و فلفل اضافه و مقداری تفت دهید.

سرکه سیب را در آخر اضافه و حرارت را خاموش کنید.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده. هر قسمت را به شکل یک دایره به ضخامت کمتر از یک سانتی متر باز کنید.

سپس خمیر را بریده و در روغن فراوان سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن قسمت بالای پیراشکی را باز کنید و مواد میانی را در آن قرار داده. قسمت باز شده را در سس مایونز بمالید و درون پنیر دلخواه یا سبزی خرد شده (جعفری،گشنیز یا غیره) بزنید و میل کنید. نوش جان