پیراشکی قاشقی رو میتونید تو خونه خیلی راحت و کمتر از نیم ساعت آماده کنید و کنار یه لیوان چای به عنوان یه عصرونه خوشمزه نوش جان کنید. در ادامه با دستور پخت پیراشکی قاشقی فوری بدون ماست و خمیر مایه به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی قاشقی فوری
- شکر نصف لیوان
- شیر نصف لیوان
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد یک و یک سوم لیوان
- بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی قاشقی فوری بدون ماست و بدون خمیر مایه
مرحله اول، مخلوط کردن مواد خشک
برای شروع ابتدا آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط کنید و الک کنید.
مرحله دوم، آماده کردن مایه پیراشکی
در این مرحله، یک کاسه بزرگ انتخاب کنید و تخم مرغ رو داخل کاسه بشکنید. وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا تخممرغ از لختگی دربیاد و یکدست بشه.
سپس شیر رو که با محیط هم دما شده به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه شکر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر به طور کامل حل بشه.
سپس نمک و مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم و طی سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مایه پیراشکی قاشقی آماده بشه. سه تا چهار دقیقه به مایه پیراشکی استراحت بدید و بعد سرخ کنید.
مرحله سوم، سرخ کردن پیراشکی
یک تابه گود رو روی حرارت بذارید و به مقداری روقن بریزید تا پیراشکی به طور کامل در روغن به طور شناور سرخ بشه. وقتی که روغن داغ شد، مایه پیراشکی رو با قاشق داخل روغن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید.
وقتی که یک طرف پیراشکی سرخ شد برگردونید، تا طرف دیگه هم سرخ بشه، بعد از روغن دربیارید و روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافهش گرفته بشه. پیراشکی قاشقی رو حتما با حرارت ملایم سرخ کنید تا به طور کامل مغزپخت بشه.
پیراشکی فوری و خوشمزهمون آمادهست. میتونید با سس شکلات یا با نوتلا سرو کنید. نوش جان.
نکته مهم: وقتی که شروع به سرخ کردن اولین پیراشکی داخل روغن کردید، اگر احیانا احساس کردید که موادتون شله و داره تو روغن پهن میشه و وا میره، کمی آرد بهش اضافه کنید.