برای داشتن یه پیاز داغ پفکی خوشرنگ باید این نکات رو رعایت کنید.

بهترین پیاز برای پیاز داغ: ابتدا به یه پیاز خوش رنگ و خوش عطر وطعم نیاز داریم که بهترین پیاز برای این کار، پیاز طارم هست.

از نظر قیمتی نسبت به پیازهای دیگه گرونتره ولی عطر طعم بهتری داره.

نکته دیگه اینه که باید برای پیاز داغ از روغن جامد استفاده کنید.

چند کیلو پیاز یک کیلو پیاز سرخ شده میده؟

حدودا 5 کیلو پیاز 1 کیلو پیاز داغ پفکی میده.

طرز تهیه پیاز داغ رنده شده برای فریزر

ابتدا پیازها رو تو لگن آب خیس بدید و بعد یک ساعت آبکش کنید و پوست بگیرید. اینجوری راحت پوستشون گرفته میشه.

حالا به دو روش میتونید پیاز ها رو خرد کنید. هم با دستگاه سبزی خردکن خرد کنید که به شکل نگینی میشه یا اگه مثل من وسواس دارید با چاقو و دستان نازنین به صورت خلالی خرد کنید.

من همیشه با دست خلالی میکردم ولی امسال گفتم بزار از این رنده نایسر دایسرم که بیکار افتاده تو کابینت ازش یه استفاده ای بکنم.

ابتدا پیاز هارو به دو قسمت تقسیم کردم و رفتم که شروع کنم.

چند بار که زدم دیدم برش ها به هم متصل هستند و خوب نمیشد.

اینجوری دوباره پیازها رو چهار قاچ کردم و هر برش رو برداشتم و شروع کردم به رنده کردن خیلی خیلی کارمو راحت کرد.

هم از نظر زمانی هم اینکه برش ها خلالی خوشگل و از همه مهمتر یکدست دراومدن و این خیلی خوب بود.

طرز تهیه پیاز داغ رنده شده خشک و پفکی و ترد و چیپسی

برای ده کیلو پیاز تو کمتر از نیم ساعت خلال کردم. همه هم تمیز و مرتب.

فقط خیلی دقت کنید که این رنده ها تیغ های خیلی تیزی دارند حواستون به انگشتای خوشگلتون باشه که مثل من نبرید.

پیازها که خلالی شدن من کمی نمک زدم و روش رو پوشوندم. یه نیم ساعتی استراحت دادم و بعد استراحت با دو دست حسابی چنگ زدم، البته زیاد فشار ندید که له بشن.

بعد هم از روغن جامد ریختم داخل قابلمه. روغن هر چی فراونتر باشه، پیاز داغ بهتر میشه.

پس روغن فراون بریزید و بذارید داغ که شد، از پیازها بریزید داخل روغن، پیازها باید داخل روغن شناور باشن.

تو چند دقیقه اول خیلی هم نزنید که پیازها له بشن. بعد که کمی خودش رو گرفت هم بزنید.

یه آبکش فلزی رو بدارید رو یه قابلمه کنار دستتون آماده باشه. وقتی که پیازها رنگ گرفت باید زودی بریزید داخل آبکش تا روغنش کشیده بشه.

ندارید پیازها زیاد سرخ بشن و رنگ بگیرن چون تو این فاصله که میخوان برن تو آبکش هم تغییر رنگ میدن.

بلافاصله که ریختین تو آبکش باید با قاشق تند تند زیر و رو کنید تا اینکه هم روغن اضافه خالی بشه و هم داغی پیازها گرفته بشه چون که باعث میشه رنگشون تیره تر بشه.

پس حواستون به این نکته باشه و مدام زیر رو کنید تا خنک بشن.

دوباره روغن قابلمه زیر سبد رو بریزید داخل قابلمه روی حرارت و سری بعدی رو سرخ کنید تا انتهای کار.

من نه از زردچوبه استفاده کردم نه چیز دیگه ای. تنها ادویه م نمک بود.

پیازها خلالی یکدست و بسیار خوشرنگ و ترد و پفکی.

بعد اینکه حسابی خنک شدن ریختم داخل زیپ کیپ و فریز کردم.

امیدوارم درستش کنید و به سلامتی و دلخوش ازش استفاده کنید.

ده کیلو پیاز چقدر پیاز داغ میدهد

اینم بگم از تقریبا ده کیلو پیاز دو کیلو پیاز داغ پفکی گرفتم.

یه روش دیگم برای پیاز داغ خلالی

هر میزان پیاز نیاز دارید پوست بکنید بشورید و خلالی نسبتا نازک خرد کنید. بهتره از پیاز ریز استفاده کنید بعد خرد کردن بادست خوب بهم بزنید تا لایه های پیاز کامل باز بشه داخل قابلمه نسبتا بزرگی آب بریزید.

وقتی جوش اومد پیاز اضافه کنید یک قاشق غذاخوری نمک بریزید سه الی پنج دقیقه زمان بدید روی گاز جوش بخوره بعد داخل آبکش بریزید روشو آب سرد بریزید اجازه بدید نیم ساعتی داخل آبکش بمونه تا آبش کشده بشه.

بعد پارچه پهن کنید پیاز خلالی روش بریزید تا آبش کامل گرفته بشه اگه عجله دارید پارچه دیگه روش بزارید با دست آرم روش فشار کم بیارید تا آبش گرفته بشه داخل تابه روغن زیادی بریزید اجازه بدید داغ بشه چند خلال از پیاز بندازید.

اگه تند بالا اومد یعنی داغ بعد اندازه یک مشت پیاز بریزید و تند بهم بزنید یه مقدار کم زردچوبه بزنید شعله نباید کم باشه زیاد پیاز نریزید چون روی هم میمونه و پیازتون یکرنگ سرخ نمیشه هر پنج تا هفت دقیقه یکدور سرخ میشه زمان زیادی نمیبره بعد داخل صافی بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه.