این رولت بادام زمینی طعم اسنیکرز رو میده، با یه دستور خوشمزه و مقوی!

تو این مطلب با دستور یه رولت خوشمزه آشنا میشید که خامه ی سبک تری نسبت به کیک خامه ای و رولت های دیگه داره، گزینه ی خیلی خوشمزه برای عصرونه یا حتی دورهمی ها میتونه محسوب بشه!


مواد لازم برای تهیه رولت بادام زمینی

  • زرده ی تخم مرغ ۶ عدد
  • شکر ۲۰ گرم (یک قاشق غذاخوری پر)
  • وانیل ¼ ق چ یا وانیل مایع ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر ۶۰ گرم (⅕ لیوان + ۱ قاشق چای‌خوری)
  • روغن ۶۰ گرم ( ¼ لیوان + ۱ قاشق چای‌خوری)
  • آرد ۱۲۰ گرم (⅘ لیوان)
  • پودر کاکائو ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ ۶ عدد
  • شکر ۱۰۰ گرم ( ⅓ لیوان + ۱ قاشق غذاخوری پر)
  • سرکه ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم کرم

  • پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
  • خامه قنادی ۳۰۰ میلی لیتر
  • پودر شکر ۷۰ گرم ( ⅙ لیوان+ ۲ قاشق غذاخوری)
  • پودر وانیل ¼ ق چ یا وانیل مایع ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر کاکائو به مقدار لازم

مواد لازم دیگر

  • بادام زمینی
  • کارامل (میتوانید از سس کارامل آماده هم استفاده کنید.)

دستور پخت رولت بادام زمینی

طرز تهیه رولت بادام زمینی
۱. زرده های تخم مرغ را با ۲۰ گرم شکر بزنید تا زمانی که پف دار شوند.

۲. شیر و روغن و وانیل را هم اضافه، ۱۵ ثانیه با مواد بزنید.

۳. آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به مایه ی رولت اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

۴. در ظرف دیگری نیز سفیده ها را با سرکه به مدت ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا اندکی سبک شود. ۱۰۰ گرم شکر را اضافه کرده و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا زمانی که سفیدها کاملاً حجیم و پف دار شوند و اگر ظرف را برگرداندید ،از ظرف بیرون نریزد.

۵. سفیده های زده شده را با مایه رولت به آرامی ترکیب کنید تا پف سفیده ها نخوابد.

۶. در قالب مستطیلی مورد نظر خود کاغذ روغنی قرار دهید و مایه ی رولت را در آن به طور یکنواخت پخش کنید. قالب ۳۰ در ۴۰ اندازه ی خوبی است.

۷. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (بسته به دما و مدل فر) آن را بپزید. حواستان باشد که رولت زیاد در فر نماند تا خشک شود.

۸. بعد از پخت به صورتی که در فیلم آمده رولت پخته را که از دما افتاده با کاغذ روغنی رول کنید و کنار قرار داده تا اینکه نرم شود و بتواند فرم بگیرد.

۹: کرم را حاضر کنید. خامه (خامه و پنیر باید کاملاً سرد باشند) را داخل یک ظرف بریزید و به مدت یک دقیقه بزنید. سپس بقیه ی مواد به غیر از پودر کاکائو را اضافه کنید. ابتدا با دور کند همزن بزنید سپس دور همزن را تندتر کنید این کار باعث می شود کرم نرم تر و لطیف تر شود. تا زمانی که کرم فرم بگیرد به زدن ادامه دهید.

۱۰. ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری از کرم را کناری قرار دهید و با مقداری پودر کاکائو ترکیب کنید تا برای تزئین روی رولت استفاده کنید.

۱۱. نان رولت را باز کنید. کرم سرد را روی آن به صورت یکنواخت پخش کنید و روی کرم را با کارامل و بادام بپوشانید و سپس رول کنید.

۱۲. اضافه دو طرف رولت را با چاقو ببرید و با کرم کاکائویی که درست کرده اید روی رولت را کاور کنید. سپس با کارامل آن را تزئین کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود. سپس سرو کنید. نوش جان

نکته: ۱۰۰ گرم شکر رو کم کم به سفیده اضافه کنین . یک باره اضافه بشه سفیده خوب فرم نمیگیره!