پاستا مرغ و بیکن یه پاستای خاص و متفاوت و خوشمزه‌ست. اگه پاستا دوست دارید، حتما این پاستای مرغ و بیکن رو امتحان کنید که طرفدارش میشید.

این رسپی امتحان شده و صد در صد تضمینیه.


مواد لازم برای تهیه پاستا مرغ و بیکن

  • بیکن ۲۰۰ گرم نواری خرد شده
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • نمک ۱/۵ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه ۱/۵ پاستا مرغ و بیکن
  • جوز هندی ۱ پاستا مرغ و بیکن
  • پاستا ۱ بسته ۵۰۰ گرمی
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد کامل مکعبی خرد شده
  • سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
  • سس قرمز ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر عصاره مرغ ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز، پودر پاپریکا، زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه

دستور پخت پاستا مرغ و بیکن

طرز تهیه پاستا مرغ و بیکن
برا ی شروع ابتدا سینه مرغ را با سس خردل، سس قرمز، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، زنجبیل، پودر عصاره مرغ، سیر مخلوط کرده، روی آن را پوشانده، ۵ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا مزه‌دار شود.

پیاز را نگینی کرده، تفت میدهیم. سینه مرغ مزه دار شده را ریخته، دوباره تفت میدهیم، جوز هندی، نمک، فلفل سیاه را ریخته مخلوط میکنیم، درب ماهیتابه را میگذاریم تا پخته شود.

در این فاصله ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک قابلمه کوچک ریخته و آرد را اضافه کرده، تفت میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس شیر را به تدریج اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشود.

بعد از اینکه مایع شیر غلیظ شد پنیر خامه‌ای و خامه صبحانه را ریخته و کاملا مخلوط مکنیم تا مواد یکدست شود، سس شیری آماده شد.

بیکن را به مواد مرغی اضافه کرده و سس شیر را نیز میریزیم و همه مواد را با هم ترکیب میکنیم.

پاستا را داخل آب در حال جوش ریخته و میگذاریم تا بپزد (له نشده و خام هم نباشد) آب‌کش میکنیم.

پاستا آب‌کش شده را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم و در ظرف سرو میریزیم.

این مدل پاستاها را باید بلافاصله بعد از پخت سرو کنیم و اگر کمی پاستا ماند و خشک شد دوباره به آن کمی شیر اضافه کنیم.

این پاستا بسیار لذیذ و خوشمزست. حتما امتحان کنید. نوش جان


طرز تهیه پاستا مرغ پنیری

یه غذای فوری و بسیار لذیذ براتون آوردم برای مواقعی که وقت غذا درست‌ کردن‌ کم‌ دارين عاليه.

مواد لازم

  • پاستا فرمی 150 گرم
  • نصف سينه ی مرغ
  • قارچ به‌ مقدار لازم
  • فلفل‌ دلمه‌ای سبز و قرمز: از هر کدام نصفی
  • پیاز 1 عدد
  • آب 2 ليوان
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به‌ مقدار لازم
  • پولبیبر کمی
  • پنیر پیتزا به‌ ميزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا پیاز رو نگینی خرد می‌کنیم داخل روغن‌ کمی نفت می‌دهیم، سينه مرغ رو به صورت‌ مربعی خرد کرده‌ با پیاز سرخ می‌کنیم.

حالا قارچ های خرد شده، فلفل‌ های ریز شده‌ رو اضافه و با نمک و ادويه و يک قاشق رب گوجه حسابی تفت می‌دهیم.

در اين مرحله‌ دو ليوان آب به‌ مواد اضافه و درب تابه‌ رو می‌بندیم تا پاستا ها بپزند و آب‌ مواد کشیده‌ شود.

در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد میپاشیم درب تابه‌ رو می‌بندیم تا پنیرها آب شوند. بعد به‌ ميزان دلخواه فلفل‌ و پولبیبر روی پاستا می‌پاشیم.


طرز تهیه پاستا مرغ خامه ای

مواد لازم:

  • 1 عدد سینه مرغ
  • 5 تا 6 عدد قارچ
  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، ادویه کاری
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • کمی سویا سس
  • 1 پاکت خامه صبحانه (در فیلم خامه مایع استفاده شده)
  • نصف استکان شیر
  • کمی پنیر پیتزای رنده شده
  • کمی پنیر پارمسان
  • روغن مایع
  • نصف پاکت ماکارونی آب پز شده

طرز تهیه:

روغن مایع و مرغ خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و و تا وقتی که رنگ مرغ تغییر کند هم زده تفت دهید. سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

سپس پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه ها و سویا سس را اضافه کنید و هم بزنید. خامه و شیر را اضافه کنید و بجوشانید. پنیر پیتزا و هم بزنید تا پنیر حل شود.

سپس پنیر پارمسان رنده شده اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید ماکارونی آب پز شده را اضافه کنید و تا وقتی که ماکارونی و سس خامه ای با هم خوب مخلوط شوند هم بزنید و بپزید.

سپس اجاق را خاموش کنید و گرم سرو کنید. نوش جان