پاستا با کوفته قلقلی مرغ رو با هر مدل پاستای فرمی میشه درست کرد و یه غذای متفاوت و خوشمزه هست که به برنامه غذاییتون تنوع میده. بچهها هم این پاستا رو خیلی دوست دارن.
در ادامه با دستور پخت پاستا با کوفته مرغ قلقلی مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه پاستا با کوفته قلقلی مرغ
مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی مرغ
- سینه مرغ چرخشده نیم کیلو
- تخم مرغ یک عدد
- سیر ریز رنده شده 2 حبه
- جعفری خردشده 2 قاشق غذاخوری
- پنیرپارمسان رنده شده یا پودر پنیر پارمسان نصف پیمانه
- آرد سوخاری نصف پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- ژامبون یک قطعه کوچک برای هر قلقلی (به دلخواه)
- پنیرپیتزا یک تکه کوچک برای هر قلقلی (به دلخواه)
مواد لازم برای تهیه پاستا
- کره 40 گرم
- سیر ریز رندهشده 2 حبه
- آرد 40 گرم
- آب مرغ یا استاک مرغ 2 پیمانه (یا آب)
- خامه صبحانه یک پیمانه(یا شیر پرچرب)
- سس خردل 1 قاشق چایخوری (یا سس مایونز)
- پاستا پنه پخته و آبکش شده 400 گرم
- پنیر پیتزا و چدار رنده شده هرکدام نصف پیمانه
- نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
- آب پاستا یک چهارم پیمانه
طرز پخت پاستا با کوفته قلقلی مرغ مرحله به مرحله
مرحله اول، آماده کردن کوفته قلقلی مرغ
ابتدا سینه مرغ رو بدون استخوان کنید و سپس چرخ کنید. مرغ چرخ شده رو به همراه تخممرغ، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، پنیر پارمزان، ارد سوخاری و نمک و فلفل داخل یک کاسه بزرگ بریزید و خوب ورز بدید تا منسجم و یکدست بشه.
بهتره که مواد رو به اندازه نیم تا یک ساعت داخل یخچال بذارید تا منسجم بشه.
سپس کمی از مواد رو بردارید و کف دست پهن کنید و به دلخواه یک تکه کوچک ژامبون و پنیر پیتزا وسط مواد بذارید و سپس به شکل کوفته گرد کنید.
داخل تابه کمی روغن بریزید و کوفتهها رو حدود ده دقیقه تفت بدید تا رنگ کوفته قلقلیها برگرده و سطح کوفتهها طلایی بشه. سپس از تابه خارج میکنیم و کنار میذاریم.
مرحله دوم، آماده کردن سس پاستا
برای آماده کردن سس پاستا، کره رو داخل تابه بریزید و سیر رنده شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.
سپس آرد رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و خیلی کم تغییر رنگ بده. در ادامه آب مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید.
در ادامه خامه و سس خردل رو اضافه کنید و هم بزنید و درب تابه رو بذارید و چند دقیقه زمان بدید تا سس غلیظ بشه.
پاستا رو از قبل داخل مخلوط آب جوش و کمی نمک و روغن ریخته و بذارید حدود 8 دقیقه بپزه و نرم بشه، سپس آبکش کنید.
وقتی که سس به غلظت مناسب رسید پاستای پخته شده رو اضافه کنید. پنیر پیتزا و چدار رو هم اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن.
سپس نمک و فلفل و آب پاستا رو هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم چند دقیقه زمان بدید تا پنیر آب بشه.
مرحله سوم، اضافه کردن کوفته قلقلی مرغ به پاستا
در این مرحله کوفته قلقلی ها رو روی پاستا بچینید و مواد رو کمی هم بزنید. روی حرارت کم حدود 10 تا 15 دقیقه زمان بدید تا سس به خورد مواد بره و کوفته قلقلی کامل بپزه و سس جا بیفته و پاستا آماده سرو بشه.
در آخر مقداری جعفری خردشده روی پاستا بپاشید و بعد سرو کنید.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه پاستا با کوفته قلقلی مرغ
- این غذا با این ترکیب از پنیرها واقعا خوشمزه ست اما اگه هر کدوم از پنیرها رو نداشتید میتونید حذف کنید. درسته از طعم اصلیش کمی دور میشه اما همچنان خوشمزهست.
- اگه طعم پنه آلفردو رو دوست دارید، عاشق این غذا میشید.
- با این مقدار مواد اولیه میتونید برای حدود 4 تا 5 نفر پاستا با کوفته قلقلی مرغ درست کنید.
- از هر نوع پاستای شکلی با رشتهای برای تهیه این غذا میتونید استفاده کنید.
- در انتها باید سس کاملا غلیظ باشه و اصلا نباید رقیق باشه و پاستا باید کاملا جا افتاده بشه.