اگه دنبال یه گزینه خوشمزه، لذیذ و ساده برای صبحونه هستید، این پنکیک پنیری تقدیم شما، مخصوصا واسه روز تعطیل در کنار خانواده، حتی میتونید از شب آماده کنید و صبح فقط از یخچال بگذارید روی میز صبحونه.
مطمئن باشید که به راحتی می تونید با رعایت کردن نکات، در کمتر از ۲۰ دقیقه این خوشمزه رو درست کنید.
با این مقدار مواد اولیه ۳ تا پنکیک سایز متوسط خواهید داشت.
مواد لازم برای تهیه پنکیک پنیری برای صبحانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر ۲ قاشق غذاخوری
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر قند مقداری جهت تزئین
مواد فیلینگ
- پنیر خامه ای حدود ۳ قاشق مرباخوری
- مارمالاد بلوبری (آلبالو یا توت فرنگی یا…) ۳ قاشق مرباخوری
دستور پخت پنکیک پنیری برای صبحانه خوشمزه و ساده
برای درست کردنش نیازی به فر ندارید، بلکه فقط یه ماهیتابه نچسب دربدار و همزن احتیاج دارید.
اول از همه، زردهها و سفیدههای تخممرغ رو از هم جدا کنید. سفیده ها رو داخل کاسه بزرگ بریزید.
به زردهها، وانیل و شیر اضافه کنید و با چنگال همبزنید تا یکدست بشن. آرد و بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و مجددا با چنگال کامل هم بزنید. تا جایی که یکدست بشه و هیچ گلوله آردی داخلش نمونه.
توی این مرحله ظرفتون رو روی شعله متوسط رو به کم بگذارید و کفش رو با دستمال آغشته به روغن چرب کنید. درب رو بگذارید و اجازه بدید که گرم بشه.
من از من از ظرف نچسب کوچک استفاده کردم (سایز شیرجوش)
حالا برید سراغ کاسه سفیدهها، سفیدهها رو با همزن برقی هم بزنید. (دقت کنید که قراره کاملا حجیم بشن، پس ظرف سفیده و پره همزن باید فاقد هر نوع چربی باشه)
یکم که سفیده ها حجیم شدن، شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا اینکه جای پره همزن روی سفیده باقی بمونه.
حالا کاسه زرده رو به سفیده اضافه کنید و با لیسک به آرومی و در یک جهت هم بزنید.
یک سوم از مواد رو بریزید داخل ماهیتابه گرم شده و درب ش رو ببندید. بعد از حدود ۲ تا ۳ دقیقه به کناره های ماهیتابه نگاه کنید، اگه طلایی شده بود، دربشو بردارید و پنکینگ رو برگردونید تا طرف دیگه ش هم بپزه. وقتی در ظرف رو برمی دارید پفش می خوابه و این کاملا طبیعیه.
کمی که خنک شدن، روی هر پنکیک، حدود ۱قاشق مرباخوری پنیر خامهای (هر نوع پنیر خامه ای) و سپس مارمالاد یا مربای مورد علاقه تون رو بمالید و اونو از وسط تا کنید. من از بلوبری و آلبالو استفاده کردم.
اگه می خواهید خوشمزه گیش دو برابر بشه، اجازه بدید یه شب تا صبح توی یخچال بمونه.