دسر پان اسپانیا یک دسر فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار هست به راحتی هم آماده میشه و گزینه ی خوبی برای هر مناسبتی هست، دسر پان اسپانیا با بیسکویت پتی بور خیلی خوب میشه. امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی
- شیر ۱ لیتر
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۲ عدد
- آرد قنادی نصف لیوان
- نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
- خامه ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- بیسکویت پتی بور ۱ تا ۲ بسته
- گردو و موز مقداری (من داخل دسر هیچ میوه ای استفاده نکردم فقط برای تزئین از توت فرنگی استفاده کردم. )
طرز تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی با بیسکویت پتی بور
برای شروع ابتدا نصف شکر رو با ۲ عدد تخم مرغ خوب بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس نصف دیگر شکر رو با آرد و نشاسته مخلوط کنین تا موقع ریختن داخل شیر گلوله گلوله نشه، مخلوط تخم مرغ و آرد رو داخل شیر سرد بریزین وبا همزن دستی خوب بزنین تا کاملا مخلوط و یکنواخت بشه.
قابلمه رو روی شعله ی ملایم گاز بزارین و مدام هم بزنین تا مواد پخته و غلیظ بشه. وقتی به غلظت فرنی رسید وانیلش رو علاوه کرده و دوباره هم بزنین. یکی دو قل که زد، شعله رو خاموش کنین و خامه رو بهش علاوه کرده و سریع هم بزنین تا یکدست بشه.
ظرف سرو مورد نظرتون رو ازقبل آماده کنین.
مقداری بیسکویت پتی بور (من خردش کردم اما اگه در ظرف های بزرگتر درست میکنین میتونین بیسکویت ها رو درسته کنار هم بچینین) داخل لیوان یا ظرف بریزین مقداری موز و گردوی خرد شده ریخته (من فقط بیسکویت ریختم لایه ی اولی) مقداری از مایع پودینگی ریخته، دوباره مقداری بیسکویت، گردو و روش مایع پودینگی.
به همین ترتیب نسبت به پهنا و بلندی ظرفتون ادامه بدین تا پر بشه. سپس ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدین تا خودش رو بگیره. بعد با مواد و میوه های دلخواهتون تزئین کرده و سرو کنین.
نوش جان
نکات مهم و فوت فن های تهیه دسر پان اسپانیا لیوانی با بیسکویت پتی بور
- من یک لایه بیسکویت وانیلی، یک لایه بیسکویت کاکائویی استفاده کردم، میتونین بجای بیسکویت ازخرده های کیک و یا انواع بیسکویت استفاده کنین.
- اگر خامه نداشتین میتونین از ۵۰ گرم کره استفاده کنین که در اینصورت کره همراه با وانیل به موادتون اضافه میشه ولی خامه خوشمزه تر و خوش بافت تر میکنه.
- میتونین دسرتون رو دو رنگ درست کنین در این صورت به نصف موادتون ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو علاوه کنین.