عصاره قلم گاو، گوساله یا گوسفند رو میتونید تو تمام غذاهاتون استفاده کنید مثل سوپ، خورش، آش و ..

اگه با این روش درست کنید می تونید تو فریزر برای مدت طولانی نگهداری کنید و ازش استفاده کنید. هر بار یکی دو برش داخل غذاتون بریزید هم لعاب و طعم خیلی خوبی بهش میده هم بسیار مقوی و مغذیه بخصوص برای بچه هاتون که تو سن رشد هستن به تقویت استخوان ها کمک میکنه و سرشار از ویتامینه! چی بهتر از این؟

مواد لازم برای عصاره قلم گاو، گوساله یا گوسفند

  • قلم گاو یا گوساله یا گوسفند ۵ کیلو
  • آب ۵ لیتر
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • نصف ساقه کرفس
  • هویج یک عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • برگ بو
  • یک تکه چوب دارچین (قابل حذفه)

طرز تهیه عصاره قلم گاو، گوساله یا گوسفند

طرز تهیه عصاره قلم گاو

ابتدا قلم رو از قصابی بگیرید و همونجا بگید براتون به قطعات کوچیک برش بزنن. خوب بشورید و بمدت یک ساعت داخل مخلوط آب و نمک بزارید بمونه بعد آبکش کنید.

حالا داخل قابلمه جاداری آب رو بریزید جوش بیاد، قلم ها رو اضافه کنید و صبر کنید جوش بزنه تو این مرحله ی کف سفید میاد رو اونو با قاشق کامل بردارید سپس پیاز، هویج، کرفس و ادویه جات رو بریزید. درشو بزارید با شعله خیلیی کم بمدت ۲۴ ساعت بپزه تا عصاره قلم قشنگ دربیاد.

بعد استخوان ها رو جدا کنید و آبش رو صاف کنید یک ساعت بزارید تا خنک شه و با قاشق روغن روش رو کامل جدا کنید. (از این روغن میتونید برای سرخ کردن یا پخت و پز استفاده کنید من تو یخچال نگهداری میکنم).

حالا هرچی غضروف و مغز به استخوان ها چسبیده جدا کنید، برگ بو و دارچین رو خارج کرده و داخل بلندر بریزید و بزنید تا یکدست بشه و به آب قلم اضافه و خوب مخلوط کنید اینجا دوباره از صافی رد کنید که مطمئن باشین خرده استخوان داخلش نیست.

بریزید داخل ظرف شیشه ای یا سیلیکونی و چند ساعت داخل یخچال بزارید تا ببنده مثل ژله، بعد برگردونید و طبق تصویر برش بزنید و بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و ماهها با خیال راحت ازش استفاده کنید.

نکته: این آب قلم بهترین کلاژن سازه و برای تقویت پوست و مو عالیه که اگه هر روز صبح ناشت یک فنجون ازش میل کنید معجزه شو میبینید. که در اونصورت فقط آب قلم رو صاف کنید روغنش رو کامل بردارید و بزارید یخچال ببنده دیگه نباید غضروف و مغز استخوان رو که با بلندر له کردیم بهش اضافه کنید فقط آب قلم باید ناشتا خورده بشه.