نوشیدنی ثعلب یه نوشیدنی داغ ترکی هستش که تو فصل زمستون خیلی می چسبه، برای گلودرد و سرماخوردگی هم عااالیه! هم با شکر و هم با عسل میشه درست کرد.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی ثعلب ترکیه ای برای هر نفر
- یک فنجان شیر
- یک قاشق چای خوری پودر ثعلب
- شیرین کننده دلخواه، من یک قاشق شکر استفاده کردم.
- پودر دارچین برای تزئین و تکمیل طعم
طرز تهیه نوشیدنی ثعلب ترکیه ای با شیر
ابتدا یک فنجان شیر داخل شیر جوش بریزید و روی حرارت بذارید. ثعلب رو با شکر مخلوط کنید.
حرارت بالا باشه تا شیر به نقطه جوش برسه.
اطراف ظرف که حباب زد و خواست به جوش بیاد پودر ثعلب رو روی شیر بریزید و حرارت رو کم کرده، روی حرارت ملایم مداوم به هم بزنید تا شیر بافت خامه ای و کشدار بگیره.
نکته: ممکنه ثعلب داخل شیر گلوله بشه، اصلا نگران نباشید، تند تند به هم بزنید تا گلوله ها باز بشه، اگر هم نشد یبار از صافی رد کنید تا یکدست بشه، بعد دوباره داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت بذارید و ادامه کار رو برید.
میزان غلظت این نوشیدنی کاملا سلیقه ایه و بسته به اینکه چقدر میخواین غلظت داشته باشه، بذارید رو حرارت بجوشه، من ده دقیقه گذاشتم بمونه.
غلظتش که اوکی شد از روی حرارت بردارید، اگه از عسل استفاده می کنید، داخل فنجونتون عسل بریزید و شیرثعلب هم بهش اضافه کنید و روش پودر دارچین بریزید و تمام.
این نوشیدنی رو داغ داغ بخورید و لذت ببرید. نوش جان
ثعلب چه کاربردی دارد و چگونه درست میشود؟
نکات مهم تهیه نوشیدنی ثعلب ترکیه ای
- شیرینی این نوشیدنی بستگی به سلیقه ی شما داره، می تونید از شکر، عسل یا انواع شیره ها استفاده کنید.
- اگر از شکر استفاده می کنید پودر ثعلب رو با شکر مخلوط کنید و بعد این مخلوط رو به شیر گرم اضافه کرده و بقیه مراحل رو برید.
- اگه برای گلودرد و سرماخوردگی خواستید از عسل استفاده کنید.
- طعم دهنده ی این نوشیدنی فقط و فقط پودر دارچینه، بعضیا وانیل اضافه میکنن که بنظرم وانیل اضافه نکنید بهتره.
- مقدار ثعلب رو بیشتر نکنید، زیادش هم مضره
- پودر ثعلب رو از عطاری ها و لوازم قنادی ها می تونید تهیه کنید، شبیه نشاسته ذرته.
- هر چقد این نوشیدنی بیشتر روی حرارت بمونه، غلیظ تر میشه.
- معمولا این نوشیدنی با دارچین سرو میشه که البته با دارچین خوشمزه تر هم هست.
- شیر رو بزارید روی حرارت تا کاملا بجوشه.
- شکر و ثعلب رو باهم ترکیب کنید و یکباره به شیر اضافه کنید و سریع هم بزنید که گلوله نشه.