نان شکم پر فرانسوی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا یه غذای خوشمزه و خص و متفاوته. اگه به درست کردن خمیر و پختن نون علاقه دارید پیشنهادم اینه که حتما امتحانش کنید.


‌مواد لازم برای نان شکم پر فرانسوی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا

  • ‌‌آرد : ۳۰۰ گرم
  • آرد سمولینا نرم مرغوب : ۲۰۰ گرم
  • شکر و نمک : ۱ قاشق چای‌خوری (متناسب با سلیقه خود تنظیم کنید)
  • مخمر تازه : ۱۵ گرم (یا 5 گرم مخمر خشک)(همون خمیر مایه هست)
  • پودر شیر خشک : ۲ قاشق غذا خوری
  • آب ولرم : ۳۰-۴۰ میلی لیتر (حدود 8 قاشق غذاخوری )

( مواد لازم برای ۱۴ عدد نان است.)


آموزش دستور پخت نان شکم پر فرانسوی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا

طرز تهیه نان شکم پر فرانسوی با گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا

برای این که نان لطیفی درست کنید باید خمیر بدست آمده خیلی نرم باشد، پس آرد زیاد اضافه نکنید.

۱. خمیر مايه را با آب ولرم و شکر در یک لیوان بزارید تا ۱۰ دقیقه بماند وعمل تخمیر انجام شود.

۲. مواد خشک و نمک را مخلوط کرده و الک کنید و در یک کاسه بریزید و خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید.

۳. در حین هم زدن کم کم مقداری آب ولرم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد. (خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشد‌‌.)

۴. دست خود را چرب کنید وخمیر را در یک کاسه بزرگ چرب شده بزارید و روی خمیر را سلفون بکشید و ۱ ساعت استراحت بدید.

۵. در این زمان مواد میانی را آماده کنید.

۶. در یک تابه ۱ عدد پیاز خرد شده ، نصف فلفل دلمه‌ای قرمز، سبز و زرد خرد شده، ۱ مشت گشنیز خرد شده، ۳ هویج رنده شده بریزید و تفت بدید تا آب آنها کشیده شود.

۷. سپس‌ ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه، ۱ قاشق چایخوری زیره، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به سبزیجات اضافه کرده و تفت بديد تا همگی پخته شوند و بعد بزاريد خنک شود.

۸. سپس‌ روی میز کار کمی آرد سمولینا و یا آرد ريخته و خمیر را بعد استراحت هوا گیری کنید.

۹. گلوله های ۷۵ گرمی جدا کنید و روی خمیرها را بپوشانید تا حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند.

۱۰. سپس ۱ گلوله برداشته و کمی آن را با دست پهن کرده و مقداری از مواد میانی و کمی پنیر چدار یا موتزرلا گذاشته و خمیر را جمع کنید.

۱۱. خمیر را ببندید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر استراحت کند، بعد با دست آرام پهن کنید.

۱۲.یک تابه را روی حرارت کم گرم کنید و سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید.

۱۳.قبل از قرار دادن نان، تابه را کمی با روغن چرب کنید و نان ها را مرتب پشت و رو کنید تا در حین پخت پفکی شود.

نوش جان