این نان ساندویچی با آرد سمولینا رو هم میتونین رو گاز درست کنین هم تو فر با کیفیت و بافت برابر.


مواد لازم برای تهیه نان ساندویچی با آرد سمولینا

  • ۴۰۰ گرم آرد همه منظوره (۲ و ⅔ لیوان)
  • ۱۰۰ گرم آرد سمولینا (⅔ لیوان)
  • ۱ قاشق چای خوری ترکیب نمک و شکر
  • ۱۵ گرم شیر خشک قنادی (یک ق غ)
  • ۱/۵ قاشق غذاخوری سرخالی روغن زیتون یا روغن گیاهی دیگر
  • نصف قاشق چای خوری خمیرمایه فعال(بدون نیاز به استراحت)
  • ۳۰۰ میلی لیتر آب ولرم (۱ و ⅕ لیوان)
  • نکته:می توانید شیر خشک و آب را حذف و به جای آن ۱ و ⅕ لیوان شیر ولرم اضافه کنید.

برای مواد میانی

  • ۶۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
  • نمک و فلفل
  • ۱ قاشق چای خوری پاپریکا
  • ۱ قاشق چای خوری پودر کاری
  • مقداری جعفری خرد شده
  • ۲ قاشق چای خوری خامه
  • ۱ حبه سیر بزرگ رنده شده
  • فلفل چیلی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن گیاهی دیگر

دستور پخت نان ساندویچی با آرد سمولینا

۱. تمام مواد را با هم ترکیب کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید .

۲. دست خود را با روغن چرب کنید و خمیر را به شکل یک توپ در آورده و یک ساعت در ظرفی که روی آن را با پارچه نازک پوشانده اید در جای گرم و تاریکی قرار دهید.

۳. بعد از استراحت پف خمیر را گرفته و از خمیر چانه هایی به اندازه ۱۱۰ گرم بگیرید (خمیر را حدوداً به شش قسمت مساوی تقسیم کنید)

۴. روی توپ‌های خمیری را یک پارچه نازک قرار دهید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید استراحت کند.

۵. بعد از استراحت هر توپ را به صورت دایره ای به ضخامت یک سانتی متر باز کنید.

۶. فر خود را با دمای ۲۱۰ درجه روشن کنید و نان ها را در فر بپزید.

نکته: می‌توانید در تابه بدون روغن روی گاز هم پخت نان را انجام دهید.در زمان پخت باید در تابه بسته باشد.وقتی یک طرف نان پخت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم بپزد.

طرز تهیه مواد میانی

۱. تمام مواد را ترکیب کنید. در ظرف دربسته حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.سپس در تابه در بسته آن را بدون آب با حرارت کم پخته و اجازه دهید اندک سرخ شود.

برای مواد طعم دهنده میتونید از مواد زیر استفاده کنید.

  • ۱ عدد پیاز خلالی
  • ۱ عدد گوجه خرد شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه قرمز و سبز نواری خرد شده

۱. تمام مواد را داخل تابه ای که مقداری روغن زیتون یا روغن گیاهی دیگری ریخته اید قرار دهید و مقداری سرخ کنید. در انتها نمک اضافه کنید.

برای تهیه سس سفید خانگی مقداری ماست یونانی را با ۱ قاشق چای خوری سس مایونزو نصف قاشق چای خوری سس خردل و نمک و فلفل و سیر رنده شده یا پودر سیر و شوید خرد شده و نعناع خشک پیازچه خرد شده به نسبت دلخواه با هم ترکیب کنید.

چیدمان :
۱. نان ها را از کنار مانند نان همبرگر باز کنید.

۲. مواد میانی را داخل آن قرار دهید.

۳. روی آن مواد طعم دهنده را هم قرار دهید.

۴. می‌تواند با کاهو کلم و ترش این ساندویچ را سرو کنید .در زمان سرو کم کم سس بزنید و میل کنید.