این دستور پخت نان ساندویچی با آرد گندم رو از دست ندید، هم خیلی خیلی کاربردیه و هم کاملا مغذی. دیگه منو بکشند هم نان بدون آرد کامل درست نمیکنم، بس که این نونها خوش طعم، با بافت فوق العاده دلچسب و خوش عطره. رنگ خیلی خوبی داره که به خاطر آرد کامله.
حالا اگه قرار باشه فستفود هم باهاش خورده بشه خیالت راحته حداقل نونش مغذیه. آرد کامل آردیه که از آسیاب کردن تمام قسمتهای گندم به دست میاد.
مواد لازم برای تهیه نان ساندویچی با آرد کامل گندم
مواد لازم برای تنگ ژانگ (استارتر)
- ۲۵ گرم آرد نان (٢ قاشق غذاخوری)
- ۱۰۰ گرم آب (۶ قاشق غذاخوری)
آب و آرد رو باهم مخلوط کنید. بذارید روی حرارت خیلی کم و مدام هم بزنید تا بشه مثل حلوا.
مواد خمیر اصلی
- آرد نان ۴۰۰ گرم
- آرد کامل گندم ۷۵ گرم (من از آرد ستاره فانتزی استفاده کردم.)
- شیر ۱۰۰ گرم
- آب ۱۰۰ گرم
- ۲۰ گرم از اب رو نگه دارید و در صورت نیاز اضافه کنید.
- کره ۵۰ گرم
- خمیرمایه فوری ۲ قاشق چایخوری
- شکر ۵ گرم
- نمک ۱۰ گرم
اگر شیر ندارید و همه رو اب میریزید میتونید ۲۰ گرم شیرخشک قنادی بهش اضافه کنید.
طرز پخت نان ساندویچی با آرد کامل گندم در خانه
اول همه ی مواد خشک رو باهم ترکیب کنید.
بعد تنگ ژانگ خنک شده و آب و شیر رو اضافه کنید.
کمی خمیر رو ورز بدید و سپس کره رو اضافه کنید.
خمیر رو به صورت تا زدن و مداوم ورز بدید تا کاملا جمع و کشسان بشه. ممکنه ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول بکشه.
خمیر رو توی ظرف در بسته بذارید و منتظر بشید تا دو برابر بشه.
پف خمیر رو بگیرید و اون به تکههای دلخواه بین ۷۰ تا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید.
چونه کنید و روشو مجددا بپوشونید.
حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه تا دوباره دو برابر بشه.
حالا دوباره با کف دست پفش رو بگیرید و بهش فرم باگت بدید.
با شیر یا یک تخم مرغ کامل زده شده رومال کنید. دانهی خوراکی دلخواه بریزید و وقتی دو برابر شد بره توی فر از قبل گرم شده.
برای فر برقی با دمای ۱۸۰ درجه بین ۱۷ تا ۲۰ دقیقه زمان پختشه. فر گازی دما رو ۲۰ درجه افزایش بدید.