این دستور پخت نان ساندویچی با آرد گندم رو از دست ندید، هم خیلی خیلی کاربردیه و هم کاملا مغذی. دیگه منو بکشند هم نان بدون آرد کامل درست نمیکنم، بس که این نون‌ها خوش طعم، با بافت فوق العاده دلچسب و خوش عطره.⁣ رنگ خیلی خوبی داره که به خاطر آرد کامله.⁣

حالا اگه قرار باشه فست‌فود هم باهاش خورده بشه خیالت راحته حداقل نونش مغذیه.⁣ آرد کامل آردیه که از آسیاب کردن تمام قسمت‌های گندم به دست میاد.⁣


مواد لازم برای تهیه نان ساندویچی با آرد کامل گندم

مواد لازم برای تنگ ژانگ (استارتر)

  • ۲۵ گرم آرد نان⁣ (٢ قاشق غذاخوری)
  • ۱۰۰ گرم آب⁣ (۶ قاشق غذاخوری)

آب و آرد رو باهم مخلوط کنید. بذارید روی حرارت خیلی کم و مدام هم بزنید تا بشه مثل حلوا⁣.

مواد خمیر اصلی

  • آرد نان ۴۰۰ گرم⁣
  • آرد کامل گندم ۷۵ گرم⁣ (من از آرد ستاره فانتزی استفاده کردم.)⁣
  • شیر ۱۰۰ گرم⁣
  • آب ۱۰۰ گرم⁣
  • ۲۰ گرم از اب رو نگه دارید و در صورت نیاز اضافه کنید.⁣
  • کره ۵۰ گرم⁣
  • خمیرمایه فوری ۲ قاشق چای‌خوری⁣
  • شکر ۵ گرم⁣
  • نمک ۱۰ گرم⁣

اگر شیر ندارید و همه رو اب میریزید میتونید ⁣۲۰ گرم شیرخشک قنادی ⁣بهش اضافه کنید.⁣


طرز پخت نان ساندویچی با آرد کامل گندم در خانه

طرز تهیه نان ساندویچی با آرد گندم در خانهاول همه ی مواد خشک رو باهم ترکیب کنید.⁣

بعد تنگ ژانگ خنک شده و آب و شیر رو اضافه کنید.⁣

کمی خمیر رو ورز بدید و سپس کره رو اضافه کنید.⁣

خمیر رو به صورت تا زدن و مداوم ورز بدید تا کاملا جمع و کشسان بشه.⁣ ممکنه ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول بکشه.⁣

خمیر رو توی ظرف در بسته بذارید و منتظر بشید تا دو برابر بشه.⁣

پف خمیر رو بگیرید و اون به تکه‌های دلخواه بین ۷۰ تا ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید.⁣

چونه کنید و روشو مجددا بپوشونید.⁣

حدود ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه تا دوباره دو برابر بشه.⁣

حالا دوباره با کف دست پفش رو بگیرید و بهش فرم باگت بدید.

با شیر یا یک تخم مرغ کامل زده شده رومال کنید. ⁣دانه‌ی خوراکی دلخواه بریزید و وقتی دو برابر شد بره توی فر از قبل گرم شده.

⁣برای فر برقی با دمای ۱۸۰ درجه بین ۱۷ تا ۲۰ دقیقه زمان پختشه. ⁣فر گازی دما رو ۲۰ درجه افزایش بدید.⁣