اینم یه نون پاپیونی خوشگل و آسون که امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون باشه.


مواد لازم برای تهیه نان پاپیونی خوشمزه با پیمانه لیوان

  • آب ولرم یک چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیر ولرم نصف لیوان فرانسوی دسته دار
  • خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
  • شکر ۳ قاشق سوپ خوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • آرد فانتزی دو و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
  • کره نرم ۵۰ گرم

دستور پخت نان پاپیونی خوشمزه با پیمانه لیوان

طرز تهیه نان پاپیونی خوشمزه با پیمانه لیوان
برای شروع ابتدا آب، شیر و خمیر مایه رو کمی مخلوط کنید شکر و نمک و تخم مرغ رو اضافه مخلوط کنید.

آرد رو اضافه و با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه ورز بدین و ۵ دقیقه اخر کره رو اضافه کنید.

درنهایت خمیر صاف و یکدست بشه و به دست نچسبه میتونید خمیر رو چند دقیقه به سطح بکوبید تا صاف بشه.

روی ظرف رو پوشانده یک ساعت استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه. خمیر آماده رو جمع کنید و با کاردک به ۱۴ قسمت تقسیم کرده و چانه کنید با کیسه بپوشانید ۱۵ دقیقه استراحت بدین بعد از اولین چانه شروع کنید با دست گرد باز کنید و برش بزنید و بپیچید.

بعد داخل سینی کاغذ انداخته با فاصله قرار بدین روشون رو با کیسه و دستمال پوشانده ۴۵ دقیقه تا یک ساعت استراحت بدین.

بعد روی نون ها کمی آرد الک کنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدین بمدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا وقتی که روی نون ها طلایی بشه.

نوش جان.