دستور یک نون مغزدار گردویی کشمشی بسیار خوشمزه وخوشگل که تا برش نزنین متوجه نمیشین که نونه یا کیک. قبل از شروع کار قالبتون رو با کره خوب پوشش بدین و در یخچال بذارین و زمانی از یخچال خارج کنین که میخوایین نون رو در قالب بذارین.
مواد لازم برای تهیه نان مغزدار گردویی کشمشی
- سه عدد تخممرغ (یکی از زردهها را جدا میکنیم برای رومال)
- خامه پاکت صورتی (این خامهها دویست گرم میباشد با کمی شیر مخلوط میکنیم تا دویست و پنجاه گرم شود به اندازه یک لیوان دستهدار فرانسوی باید بشود)
- یک پاکت خمیر مایه (یک قاشق غذاخوری)
- پنج قاشق غذا خوری شکر
- رنده پوست یک عدد لیمو یا پرتقال
- سه و نیم لیوان آرد سفید الک شده
- مقداری گردو خرد شده برای تزیین روی نان
- کشمش، گردو و دارچین (هر کدوم رو که دوست دارین میتونین برای نونتون استفاده کنین.)
دستور پخت نان مغزدار گردویی کشمشی ترکیه ای برای صبحانه
برای شروع ابتدا در ظرف گودی تخممرغ، خامه، شکر و رنده پوست پرتقال یا لیمو و خمیر مایه را میریزیم با همزن دستی میزنیم تا مخلوط شود.
بعد آرد را کم کم اضافه میکنیم با قاشق چوبی هم میزنیم وبعد از اینکه کمی سفت شد کمکم آرد را اضافه کرده و با دست هم میزنیم.
خمیرمون را ورز میدیم تا جایی که یک خمیر نرم که به دست نچسبد رو داشته باشیم. روی سطح کارکمی آرد میپاشیم و خمیر را دو سه دقیقه با سرعت ورز میدیم و سپس در ظرفی قرار داده و روش رو میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم تا به عمل بیاد.
بعد روی سطح کار آرد میپاشیم و خمیر را باز میکنیم.
روی خمیرمون از کشمش یا گردو و دارچین هر کدوم رو دوست داشتین میریزیم.
خمیر را رول میکنیم و با دست روی اون کمی فشار میدیم و بعد وسط خمیر رو به آرامی باز میکنیم و در قالب قرار میدیم و روش رو میپوشونیم و دوباره ۳۵ دقیقه استراحت میدیم.
بعد روش رو با یک عدد زرده تخم مرغ که نگه داشته بودیم و یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده رومال میزنیم و با گردو تزیین کرده در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت زمان ۵۰ الی ۵۵ دقیقه قرار میدیم بعد که از فر بیرون آوردیم از داغی اولیه که افتاد از قالب خارج میکنیم.