تو این مطلب با دستور پخت نان ماچا اومدم خدمتتون. تا حالا یه نان با طعم جدید و ناب و کلی خواص درمانی درست کردین؟
طعمش برای افرادی که ماجراجو طعم جدید هستن مناسبه.
مواد لازم برای تهیه نان ماچا خوشمزه و رژیمی برای لاغری
- آب گرم ۳۱۰ میلی لیتر (۱/۴ ۱ پیمانه)
- پودرمخمر خشک ۷ گرم ( ۲/۵ ق چ )
- آرد نان ۵۲۰ گرم ( ۴ پیمانه)
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- شیر خشک قنادی ۳۰ گرم (۱/۳پیمانه)
- کره ۴۵ گرم ( ۳ قاشق غذاخوری)
- پودر ماچالا ۱۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
- سیاه دانه مقداری
آموزش طرز پخت نان ماچا خوشمزه و رژیمی برای لاغری
برای شروع ابتدا آرد و نمک و شیر خشک قنادی رو به همراه کره آب شده مخلوط و مخمر میکس شده نیز اضافه شود.
با پدال خمیر گیر همزن یا به روش دستی ۱۰ دقیقه ورز داده شود.
سپس مقداری استراحت داده و خمیر را به دو قسمت برابر تقسیم کنید، یکی را داخل ظرف چرب شده گذاشته مقداری روغن روی خمیر بزنید و روی آن را پوشانده تا حجمش دو برابر شود.
بر روی نصف دیگر پودر ماچالا را الک کرده و به آهستگی با خمیر مخلوط کنید و داخل ظرف چرب شده به روش گذاشته و مقداری روغن ریخته و روی آن را بپوشانید تا حجمش دو برابر شود.
بعد از استراحت هر دو خمیر را به قطر نیم سانت و به شکل مستطیل باز کرده دو خمیر را روی هم قرار داده و از وسط نصف کنید.
مقداری به آرامی با وردنه روی آن بکشید و لایه های نصف شده را روی یکدیگر قرار داده، مقداری وردنه بزنید تا کشیده شود و در نهایت از یک طرف به آهستگی رول کنید.
برای رومال می توانید از تخم مرغ زده شده یا عسل رقیق شده با آب استفاده کنید و روی و سیاهدانه بپاشید.
دمای فر: ۱۸۰ درجه ، ۳۰ دقیقه
آون تستر: ۱۵۵ درجه ، ۳۰ دقیقه
نکات مهم و فوت و فن های تهیه نان ماچا
- پودر مالاچا یا ماچالا گرید های مختلفی داره، حتما سبز روشن بخرید تا خمیر خاکستری نشود.
- وردنه به ارامی بکشید تا دو رنگ خمیر مخلوط نشن.
- طعمش برای افرادی که ماجراجو طعم جدید هستن مناسبه. شاید همه پسند نباشه.
- خواص درمانی: سرشار از آنتی اکسیدان ضد سرطان رفع خستگی و ….
نوش جان