یه مدل نان همبربرگر فوق العاده خوشمزه و خوش بافت رو براتون آماده کردم و مطمئنم اگر درست کنید عاشق طعمش میشید. بافتش خیلی عالیه و عین پیراشکی میشه.


مواد لازم برای تهیه نان همبرگر با شیر خشک قنادی

  • آرد نان ۴۰۰ گرم
  • سیب زمینی آبپز ۱۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • خمیر مایه فوری ۴ گرم (یک قاشق چای خوری)
  • شکر ۱۵ گرم  (یک قاشق غذاخوری)
  • نمک ۶ گرم (یک قاشق چای خوری)
  • شیرخشک قنادی ۱۴ گرم   (دو قاشق غذاخوری)
  • آب ۲۲۰ گرم (مقدار آب کاملا تقریبیست)
  • کره هم دمای محیط ۶۰ گرم

دستور پخت نان همبرگر با شیر خشک قنادی

طرز تهیه نان همبرگر با شیر خشک قنادی
برای شروع ابتدا آرد الک شده، خمیرمایه فوری، شکر، نمک و شیرخشک را در کاسه ریخته و مخلوط کنید، زرده ها و سیب زمینی را هم اضافه کنید، آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع شود، کاملا باید کاملا نرم باشد، ممکن است آب کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید آب تا جایی اضافه میشه که آرد خشکی داخل ظرف نمونه و خمیر کاملا نرم باشه.

پنج دقیقه ورز بدید بعد کره نرم رو در سه مرحله به خمیر اضافه کنید و به ورز دادن ادامه بدید تا خمیر کاملا یکدست صاف و ساتن مانند بشه، خمیر را چونه کنید و در کاسه چرب بگذارید و روی کاسه سلفون بکشید و یک ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.

اگر خمیر رو با دست ورز میدید زمان بیشتری لازمه تا خمیر صاف و یکدست بشه.

پف خمیر رو بگیرید و اون رو به ۱۵ تا ۱۶قسمت تقسیم کنید. من چونه های ۵۵ گرمی گرفتم، شما میتونید چونه های کوچیک تر یا بزرگ تر در نظر بگیرید.

چونه ها رو در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندید با کمی فاصله از هم بچینید روی چونه ها رو بپوشونید و برای نیم ساعت دیگه استراحت بدید، فر رو روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید و نیم ساعت بذارید داغ بشه، بعد از استراحت روی چونه ها کمی آرد یا نشاسته ذرت بپاشید یا با کمی شیر چونه ها رو رومال کنید و سینی رو در فر بذارید و به مدت ۲۰ دقیقه تایم بدید تا نون ها پخته و روشون طلایی بشه.

نوش جان

میتونید توی فر کاسه آب بذارید یا کمی آب داخل فر اسپری کنید. اگر شیرخشک قنادی ندارید حذفش کنید و به جای آب شیر استفاده کنید.

اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید مقدارش ۷ گرم میشه و حتما باید با مقداری از آب یا شیر و کمی شکر مخلوط بشه ده دقیقه صبر کنید عمل بیاد بعد به مواد اضافه کنید تایم استراحت هم بیشتر میشه هایلایت نانوایی خانگی رو ببینید عکس خمیرمایه ها رو گذاشتم.

سیب زمینی آبپز رو رنده ریز بزنید و اجازه بدید کاملا سرد بشه.