نان حلقه ای حلقه مغزدار سوئدی یک نان شیرین پنبه ای بینهایت خوشمزه خوش عطر و طعم و خوش بافت. اصن نون مغزدار یجور دیگه خوشمزس.


مواد لازم برای تهیه نان حلقه ای حلقه مغزدار سوئدی

  • شیر پرچرب 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
  • آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)
  • مایه خمیر یك قاشق سوپ‌خوری (10 گرم)
  • كره آب شده خنك 25 گرم
  • شكر۶۰ گرم
  • نمك یك‌ پنس
  • هل یك‌ دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد 300 گرم

مواد میانی

  • كره نرم 50 گرم
  • شكر قهوه‌ای تیره 50 گرم
  • دارچین یك قاشق چای‌خوری
  • گردو ریز خردشده۵۰ گرم

دستور پخت نان حلقه ای سوئدی مغزدار

طرز تهیه نان حلقه ای سوئدی مغزدار
1- آرد، نمك و هل را با هم مخلوط كرده و كنار بگذارید.

2- مایه خمیر را با یك قاشق چای‌خوری شكر مخلوط كرده،‌ شیر گرم و آب ولرم را به آن اضافه كنید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم قرار دهید تا پف كند و به اصطلاح عمل بیاید (دقت كنید دمای شیر و آب باید بین 37 تا 38 درجه سانتی‌گراد باشد).

3- آرد را در كاسه‌ای ریخته وسطحش را گود كنید، مایه خمیر عمل آمده، شكر و كره آب‌شده را اضافه كرده و مخلوط كنید. خمیر را ورز دهید تا صاف و یكدست شود.

4- كاسه دیگری را چرب كنید. خمیر را درون آن بغلتانید، رویش را بپوشانید و حدود 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید.

5- پس از استراحت، روی سطح آردپاشی شده به ابعاد 40 × 20 سانتی‌متر بازش كنید. كره نرم‌شده را با قلم‌مو روی خمیر بمالید، پس از آن شكر قهوه‌ای، دارچین و گردو را با هم مخلوط كرده روی خمیر بریزید تا تمام سطح خمیر را بپوشاند.دقت كنید كه ۵ سانت لبه خمیر خالی بماند.

6- خمیر را رول كرده، آن را داخل سینی كم‌ارتفاعی به صورت حلقه قرار دهید. دور تا دور خمیر را با فاصله 2 سانتی‌متری برش بزنید، طوری كه حلقه خمیر قطع نشه.

7- روی خمیر را بپوشانید و اجازه بدید بره برای استراحت دوم حدودا نیم ساعت.

8- یك تخم مرغ کامل به همراه یک قاشق غذاخوری شیر را با یك قلم‌مو به آهستگی روی خمیر بمالید و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه بازم چک کنید.