موشکوفی (مشکافی هم میگن) یه جور فرنیه که به جای آردبرنج با نشاسته درست میشه. واقعا هم خوشمزه ست، یه گزینه خوب برای افطار و برای میانوعده بچه هاست، بچه ها معمولا خیلی دوست دارن، طعمشم نزدیک به بستنی سنتیه.


مواد لازم برای تهیه موشکوفی ساده

  • شیر دو لـیوان
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • نشاسته گل دو قاشق غذاخوری (یا نشاسته گندم)
  • کره سی گرم
  • گلاب سه قاشق غذاخوری

مواد لازم مشکوفی زعفرانی

  • زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری
  • شیر دو لیوان
  • شکر سه قاشق غذاخوری
  • کره سی گرم
  • گلاب سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه مشکوفی ساده با نشاسته گل

طرز تهیه مشکوفی ساده با نشاسته گل و شیر

شیر سرد همراه نشاسته مخلوط کرده خوب بهم بزنید تا دونه های نشاسته کامل داخل شکر حل بشه.

موشکوفی با شیر

بیشتر از مقدار نریزید چون مشکوفی شما سفت میشه.

قابلمه رو روی شعله خیلی کم قرار بدید بهم بزنید تا گرم بشه در این مرحله شکر اضافه کنید شعله رو زیاد نکنید چون بوی خامی نشاسته میمونه.

موشکوفی با نشاسته گندم

وقتی غلظت موادتون به اندازه فرنی شد بهش کره و گلاب اضافه کنید یک الی دو دقیقه زمان بدید و از شعله بردارید.

دستور پخت مشکوفی ساده

جایگزین گلاب میتونید از وانیل استفاده کنید.

ظرف های دلخواهتون انتخاب کنید و نصف ظرف از مواد مشکوفی بریزید و ظرف ها رو داخل یخچال بزارید در این زمان مشکوفی زعفرانی درست کنید.

 

مشکوفی زعفرانی تمام مراحل بالاست فقط دوقاشق زعفران غلیظ بهش اضافه کنید پنج دقیقه زمان بدید تا از داغی بیفته در این زمان پنج دقیقه چند بار بهم بزنید تا مشکوفی نبنده.

موشکوفی دو رنگ

بعد از داغی افتادن مشکوفی زعفرانی مشکوفی ساده رو از یخچال خارج کنید و مشکوفی زعفرانی روش بریزید و یک الی دوساعت داخل یخچال بزارید و بعد نوش جان کنید.

آموزش پخت مشکوفی با نشاسته گل

تفاوت موشکوفی با فرنی اینه که فرنی آرد برنج یا گندم داره ولی مشکوفی با نشاسته درست میشه.

برای درست کردن موشکوفی اون رو توی ظرف ژله بریزید و بعد چند ساعت که خوب خودش رو گرفت از قالب درش بیارید. خیلی راحت از قالب درمیاد. درست کنید و ازش لذت ببرید. نوش جان