شیرینی کوکی موکا عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی داره. موکا ترکیب قهوه و شکلاته و برای اونایی که هم قهوه رو دوست دارن هم شکلات ترکیب جذابیه. راستی اینو هم بگم که تو کوکی ها، شکر قهوه ای قابل حذف شدن نیست، چون که رنگ و بافت رو تغییر میده. پس حتما ازش استفاده کنید.

بریم سراغ کوکی موکا هیجان انگیزمون.


مواد لازم برای تهیه کوکی موکا

  • آرد ۱۹۰ گرم
  • کره ۱۱۵ گرم
  • شکر قهوه ای ۹۰ گرم
  • شکر سفید ۲۵ گرم
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق چای‌خوری
  • شکلات چیپسی ۱۸۰ گرم
  • شکلات سکه ای ۵۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ ۱۰۰ گرم
  • پودر اسپرسو ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم ۲ قاشق چای‌خوری
  • جوش شیرین نصف قاشق چای‌خوری

دستور پخت شیرینی کوکی موکا با پودر اسپرسو

طرز تهیه کوکی موکا با پودر اسپرسو و شکلات بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو با شکر قهوه ای و شکر سفید داخل کاسه همزن خوب بزنید.

سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و در حد ۳ تا ۴ دقیقه بزنید

پودر اسپرسو رو داخل آب ولرم بریزید و به مواد کاسه همزن اضافه کنید.

آرد و جوش شیرین و نشاسته ذرت رو داخل کاسه جدا مخلوط کنید و به مواد کاسه همزن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

شکلات های سکه ای رو خرد کنید و همراه با شکلات چیپسی به خمیر کوکی اضافه کنید.

فر رو از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم سانتی‌گراد کنید و کوکی هارو اندازه یه اسکوپ بستنی بردارید و گرد کنید.

سینی رو یا کاغذ روغنی بندازید یا سیل پت و روی کوکی هارو کمی فشار بدید و به مدت ۱۲ تا ۱۳ دقیقه یا تا زمانی که دور کوکی کمی طلایی بشه پخت رو ادامه بدید.