شیرینی کوکی موکا عطر و طعم خاص و وسوسه انگیزی داره. موکا ترکیب قهوه و شکلاته و برای اونایی که هم قهوه رو دوست دارن هم شکلات ترکیب جذابیه. راستی اینو هم بگم که تو کوکی ها، شکر قهوه ای قابل حذف شدن نیست، چون که رنگ و بافت رو تغییر میده. پس حتما ازش استفاده کنید.
بریم سراغ کوکی موکا هیجان انگیزمون.
مواد لازم برای تهیه کوکی موکا
- آرد ۱۹۰ گرم
- کره ۱۱۵ گرم
- شکر قهوه ای ۹۰ گرم
- شکر سفید ۲۵ گرم
- نشاسته ذرت ۲ قاشق چایخوری
- شکلات چیپسی ۱۸۰ گرم
- شکلات سکه ای ۵۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱۰۰ گرم
- پودر اسپرسو ۲ قاشق چایخوری
- آب ولرم ۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
دستور پخت شیرینی کوکی موکا با پودر اسپرسو
برای شروع ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو با شکر قهوه ای و شکر سفید داخل کاسه همزن خوب بزنید.
سپس تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و در حد ۳ تا ۴ دقیقه بزنید
پودر اسپرسو رو داخل آب ولرم بریزید و به مواد کاسه همزن اضافه کنید.
آرد و جوش شیرین و نشاسته ذرت رو داخل کاسه جدا مخلوط کنید و به مواد کاسه همزن اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
شکلات های سکه ای رو خرد کنید و همراه با شکلات چیپسی به خمیر کوکی اضافه کنید.
فر رو از قبل با دمای ۱۶۰ درجه گرم سانتیگراد کنید و کوکی هارو اندازه یه اسکوپ بستنی بردارید و گرد کنید.
سینی رو یا کاغذ روغنی بندازید یا سیل پت و روی کوکی هارو کمی فشار بدید و به مدت ۱۲ تا ۱۳ دقیقه یا تا زمانی که دور کوکی کمی طلایی بشه پخت رو ادامه بدید.