این مینی برگر خونگی رو می‌تونید با مقدار کمی گوشت چرخ کرده به تعداد زیاد درست کنید. همپنین می‌تونید به گوشت سویا هم به دلخواه اضافه کنید. این مینی برگر خونگی برای تولد و دورهمی‌ها گزینه خیلی خوبیه. امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه مینی برگر خانگی برای تولد

  • مواد لازم نان مینی برگر
  • دو لیوان آرد سفید
  • یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه فوری
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • دو قاشق غذاخوری روغن مایع
  • یک لیوان آب ولرم
  • مواد لازم مینی برگر
  • سیصد گرم گوشت چرخ کرده (می‌تونید به مقدار نصف گوشت سویا خیس خورده و چرخ کرده اضافه کنید)
  • دو عدد پیاز رنده شده که خوب آبشو گرفتیم
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سرخالی

مواد لازم برای تهیه پیاز کاراملی

  • دو عدد پیاز متوسط که خلالی خرد شده
  • نمک به مقدار لازم
  • شکر به مقدار لازم
  • سرکه بالزامیک
  • کمی آب
  • فلفل به مقدار لازم
  • پولبیبر به مقدار لازم
  • زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه مینی برگر خانگی برای تولد

طرز تهیه مینی برگر خانگی با گوشت چرخ کرده برای تولد و مهمانی

در ابتدا در ظرفی یک لیوان آب ولرم رو با یک قاشق غذاخوری پودر خمیر مایه فوری و یک قاشق غذاخوری شکر و کمی نمک و دو لیوان آرد سفید الک شده مخلوط می‌کنیم و دو قاشق غذاخوری روغن اضافه می‌کنیم و خمیر رو به مدت ده دقیقه ورز میدیم و بعد به مدت یکساعت در جای گرم استراحت میدیم.

حالا بریم سراغ مواد برگرمون سیصد گرم گوشت چرخ کرده رو با دو عدد پیاز رنده شده که خوب آبشو گرفتیم و زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، کمی رب گوجه خوب مخلوط میکنیم ونیم ساعت در یخچال استراحت میدیم.

بریم پیاز کاراملی درست کنیم.

دو عدد پیاز خلالی خرد شده رو با کمی نمک و شکر ،سرکه بالزامیک ،زرد چوبه و فلفل پولبیبر تفت میدیم.

در ادامه میریم سراغ خمیر برگرامون که چه پفی کرده پف خمیر میگیریم و به چند قسمت تقسیم میکنیم و چونه میگیریم.

چونه ها رو با کف دست باز میکنیم و وسطش از برگر پیاز کاراملی پنیر گودا و پنیر پیتزا میریزیم.

خمیر رو جمع میکنیم وبا نوک انگشت خمیر می بندیم که موقع پخت باز نشه.

وقتی همه ی چونه ها رو به این ترتیب گرفتیم دوباره برای بار دوم ۱۵دقیقه استراحت میدیم.

بعد با زرده تخم مرغ رومال و روشون رو کنجد میزنیم و در فر از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه میزاریم تا خوب طلایی بشه.

امیدوارم امتحانش کنید و ازش لذت ببرید.