شيريني ملکه گردو فوق العاده خوشمزه و مجلسیه. در واقع من با همون دستوری که شیرینی ملکه بادام رو درست می کنم این شیرینی رو درست کردم و فقط به جاي بادام از گردو استفاده كردم. بي نهايت خوشمزه ست پیشنهاد می کنم که حتما امتحان کنید. من مقدار مواد اولیه رو دو برابر کردم. شیرینی ملکه گردو روش پخت راحت داره و شیرینی نسبتا آسونیه.
مواد لازم برای تهیه شیرینی ملکه گردو
- ٨٥ گرم پودر قند
- ١٥٠ گرم كره
- يك عدد تخم مرغ
- نوك قاشق چای خوری وانيل
- دو قاشق غذاخوری شير
- دو پيمانه آرد (٣٠٠گرم)
- يك قاشق چای خوری پكينگ پودر
برای مواد رویی
- ۵۰ گرم عسل
- دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه
- نصف پيمانه شكر
- يك قاشق غذاخوری كره
- یک و نیم ليوان پر گردوي نگيني خرد شده
- دو قاشق غذاخوری زعفران دم كرده
- مغز آفتابگردان خام 50 تا 100 گرم به دلخواه
این اندازه برای سینی ۳۰ در۳۰ کافی هست..
دستور پخت شیرینی ملکه گردو
برای تهیه خمیر شیرینی ابتدا ٨٥ گرم پودر قند رو با ١٥٠ گرم كره (من از روغن وکره استفاده کردم) كه به دماي محيط رسيده و نرم شده با هم زن بزنيد تا پوك و حجيم بشه.
سپس يك عدد تخم مرغ رو اضافه كنيد با نوك ق چ وانيل باز بزنيد. بعد دو قاشق غذاخوری شير اضافه كردم بعد مخلوط شدن كامل هم زن رو كنارگذاشته و دو پيمانه آرد (٣٠٠گرم) رو با يك قاشق چای خوری پكينگ پودرالك كرده و كم كم به مواد اضافه كرده با نوك انگشت ورز داده در حد مخلوط شدن، يك خمير نرم ولطيفي بدست مياد.
خمیر رو زياد ورز نديد كه به روغن بيفته، خمير رو در كيسه قرار داده برای يك ساعت در يخچال قرار بديد.
سپس سيني فر رو چرب كنيد و خمير رو پهن كنيد وروي خمير با چنگال بزنيد تا پف نكنه، بزاريد فر به مدت ده دقيقه، بادرجه ١٦٠ درجه سانتی گراد.
در اين ميان مواد رويه شيريني رو درست مي كنيم. برای این کار ۵۰ گرم عسل، دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه و نصف پيمانه شكر و يك قاشق غذاخوری كره رو اجاق قرار بديد تا بجوشه.
بعد یک ونیم ليوان پر گردوي نگيني خرد شده (باچاقو خرد کنید، گردو رو له نكنيد) و دو قاشق غذاخوری زعفران دم كرده اضافه كرده و خاموش كنيد.
خمير رو از فر خارج كرده و مواد رو روي خمير پهن كنيد، دوباره بزاريد فر با دماي ١٦٠ به مدت ٤٥ دقيقه، در آخر پخت احساس ميشه مواد رويه نرم و شل هست، نگران نباشيد، بعد سرد شدن سفت خواهد شد.
بعد سرد شدن برش بزنيد، اين خوشمزه ترين شيريني هست كه من هر سال برا عيد درست مي كنم. اين شيريني همون روش درست كردن ملكه بادام هست با اين تفاوت كه به جاي بادام از گردو و تخمه استفاده کردم، طعمش بي نظيرره. نوش جان