مجبوس مرغ جنوبی یه غذای خوشمزه و متفاوت! بریم شروع کنیم کارمون رو با مجبوس مـرغ جنوبی خـوشمزه و آسون!

مــواد لازم برای تهیه مجبوس مرغ جنوبی

  • ران مـرغ به مـیزان دلخواه خود شما
  • پـیاز یک عـدد بـزرگ
  • ادویـه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، پودر یا برگ گل محمدی و زیره سبز
  • بـرگ بـو دو تـا سه عدد
  • لـیمو ترش دو عـدد
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری سـر پـر
  • کره چـهل گـرم
  • آب بـه مـیزان لازم

مـواد لازم حـشو

  • لـپه دو سـوم لـیوان
  • کشمش یک لیوان
  • دارچین یک قاشق چای خوری
  • پـیاز مـتوسط دو عدد

دستور پخت مجبوس مرغ جنوبی

طرز تهیه مجبوس مرغ جنوبی

اول از هـمه لپه ای که چـند ساعت خیس کردید بزارید جـدا گانه بـه صـورت کامل پـخته بشه.

بـعد داخل قابلمه یک عدد پیاز برگ ریز خـرد کنید تفت بدید. سبک شد مرغ اضافه کنید چند دقیقه ای مرغ تفت خورد ادویه ها رو گوشه قابلمه بریزید تفت بدید تا عطرش بیرون بیاد.

یک قاشق غذاخوری رب گوشه قابلمه بریزید تفت بدید تا رنگش باز بشه. بعد مخلوط کنید. برگ بو و لیمو ترشی که نیم ساعت تو آب داغ گذاشتید تا تلخیش گرفته بشه رو بـه مـرغ اضافه کنید. یه تفت کوچیک بدید آب بریزید آب تا دو سوم قابلمه بریزید چون آب مرغ نیاز داریم. مرغ به مدت یک ساعت بزارید تا مرغ کامل پـخته بشه.

تـا پـختن مـرغ حـشو آماده کنید. دو تا پیاز خلالی خیلی نازک کنید بزارید داخل تابه با کمی روغن سبک بشه یه مقداری زردچوبه بزنید تا کامل طلایی و سرخ بشه بعد لپه پخته ، کشمش، دارچین بزنید چند دقیقه تفت خوردن مزه ها به خورد هم رفتن کنار بزارید.

مـرغ که پخته شد از قابلمه خارج کنید میتونید همینطوری برنج بهش اضافه کنید یا مثل من از صافی رد کنید. برنج اضافه کردید در قابلمه رو بزارید روی شعله ملایم تا کامل برنج مغز پخت بشه بعد برنج از اطراف جمع کنید به دلخواه روشو کره بزارید و چهل و پنج دقیقه بزارید دم بکشه.

حتما زیر قابلمه شعله پخشکن بزارید و روی در قابلمه هم دمکنی تا برنج شما شفته نشه تا دم کشیدن برنج مرغ ها رو هم سرخ کنید بعد داخل دیس به هر روشی که دوست دارید سرو کنید و نوش جان کنید.