لوبیا پلو با مرغ تکه ای، این پلوی مخلوط مجلسی و فوق العاده خوشمزه رو امتحان کردید؟ لوبیا پلو قرار نیست همیشه با گوشت باشه. گوشت نبود مرغ، حالا تو خونه مرغ هم نبود سویا، حالا سویا هم نبود سیب زمینی نگینی سرخ شده، اصل اون لوبیا ست و بقیش رو دیگه سخت نگیرید! این سبک درست کردن من برای لوبیا پلو با مرغ تکه ای هست، ته دیگش هم که نون میذارم که خیلی ترد میشه!
امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید و این مطلب وبسایت فیدیا براتون مفید باشه.
مـواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با مرغ تکه ای
مواد لازم | مقدار |
---|---|
لوبیا | پانصد گرم |
مرغ | نصف سینه مرغ |
فلفل دلمه | نصف |
پیاز | یک عدد بزرگ |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
پوره گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
روغن | به میزان لازم |
پاپریکا | یک قاشق غذاخوری |
دارچین | یک قاشق غذاخوری سرپر |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
برنج | سه لیوان |
کره | پنجاه گرم |
زعفران غلیظ | سه قاشق غذاخوری |
دستور پخت لوبیا پلو با مرغ تکه ای مجلسی و خوشمزه
برای شروع ابتدا پیاز رو رنده درشـت بزنید و با روغن تفت بدید. سبک شد یک مقدار زردچوبه بزنید.
نیاز نیست پیاز کامل سرخ بشه. مرغ خرد تکه ای خرد کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. در این زمان تفت دادن پیاز با مرغ سرخ میشه.
بعد از تفت دادن مـرغ یک لیوان پوره گوجه فرنگی رو اضافه کنید و به هم بزنید. در تابه رو بزارید و روی شعله کم زمان بدید تا مرغ به طور کامل داخل پوره گوجه فرنگی پخته بشه و آب گوجه فرنگی هم گرفته بشه.
در این مرحله فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی رو اضافه کنید و ده دقیقه روی شعله خیلی کم تفت بدید تا رنگ رب گوجه فرنگی باز بشه و خوش رنگ بشه.
در ادامه زعفران رو هم اضافه کنید.
لوبیایی که از قبل پختید رو اضافه کنید و چند دقیقه تفت بدید. سپس ادویه جات رو هم اضافه کنید و پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا عطرهای ادویه جاتتون بلند بشه. بعد شعله رو خاموش کنید.
برنج رو که از چند ساعت قبل شستید روی گاز بزارید و به صورت دانه شمارتر و زنده بردارید تا وقتی مواد رو بهش اضافه می کنید شفته نشه.
بعد از آبکش کردن برنج، ته قابلمه چند قاشق غذاخوری روغن بریزید و ته دیگ دلخواهتون رو بزارید. میتونید یک لایه برنج یک لایه از مواد بریزید یا مثل من برنج و مواد رو کامل مخلوط کنید و بعد دم بزارید.
زیر قابلمه برنج حتما شعله پخش کن بزارید. وقتی بخار برنج بلند شد کره ذوب شده رو روش بریزید و اجازه بدید چهل و پنج دقیقه دم بکشه.
اینم از لوبیا پلو مجلسی با مرغ تکه ای. نوش جان.
واای خیلی خوب بود من پختم و وااقعا از سایت خوبتون تشکر می کنم!!!!!