لوکوم انار یه ایده ی یلدایی خوشمزه و فوری که طرز تهیه خیلی راحتی داره و فقط با سه ماده اولیه و خیلی راحت میتونید درستش کنید.


مواد لازم برای تهیه تهیه لوکوم انار با نشاسته

  • آب انار تازه  3 لیوان (از صافی رد کنید)
  • نشاسته ذرت 1 استکان (نشاسته گندم هم میشه ولی با نشاسته ذرت شفاف میشود)
  • شکر 1 استکان
  • پودر نارگیل به مقدار لازم

لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار یا پیمانه قنادی و استکان استفاده شده 125 میلی معادل نصف لیوان دسته دار


طرز تهیه لوکوم انار بدون ژلاتین با نشاسته

طرز تهیه لوکوم انار ترکیه ای با نشاسته بدون ژلاتین
برای شروع ابتدا آب انار را داخل قابلمه بریزید شکر و نشاسته را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.

قایلمه رو روی اجاق بذارید و تا وقتی که قوام بیاد و غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید.

سپس اجاق را خاموش کنید. میتوانید داخل لیوان های باریک و بلند یا داخل فنجان و یا داخل ظرف پیرکس کوچک بریزید.

داخل هر چیزی که می ریزید حتما قبل ریختن مواد داخل ظرف آب بریزید و ظرف را خیس کنید سپس آب را بیرون بریزید و مواد پخته شده را که گرم است داخل ظرف بریزید.

وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بذارید و 2 ساعت نگه دارید.

مقداری پودر نارگیل را داخل سینی بریزید. برای اینکه لوکوم را سالم از لیوان یا فنجان بیرون آورید ابتدا قسمتهای کناری را با انگشت فشار بدید تا از لیوان یا فنجان جدا شود سپس لیوان یا فنجان را کف دست برگردانید و به کف دست بزنید و آرام آرام از لیوان بیرون آورید.

لوکوم ها را روی پودر نارگیل بذارید و تمام قسمتهای لوکوم را به پودر نارگیل آغشته کنید.

لوکوم هایی که از لیوان خارج کردید را برش بزنید و قسمتهای برش زده را به پودر نارگیل آغشته کرده داخل بشقاب سرو بذارید. نوش جان.


طرز تهیه لوکوم انار با نشاسته گندم (گل) برای شب یلدا

لوکوم از شیرینی های ترکیه ای که در طعم و مزه های مختلف تهیه میشه، که میشه با انواع میوه و آب میوه تهیه و مغزیجات تهیه کنید. این لوکوم انار حسابی خوشمزه و عالیه.

مواد لازم

  • آب انار ۲ لیوان
  • شکر ۵ قاشق غذاخوری
  • نشاسته گندم ۴۰ گرم (۲ تا ۳ قاشق غذاخوری)
  • کره ۲۵ گرم
  • پودر نارگیل به میزان لازم

طرز تهیه

برای آب انار از آب انار طبیعی استفاده کنید.

آب انار و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم. مرتبا هم زدم. از وقتی که به جوش می رسه، حدودا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بمونه و مدام هم باید زده بشه تا به غلظت برسه.

آخر کار کره رو ریختم و بعد از ترکیب شدن از حرارت برداشتم. همون طور گرم هست یک ظرفی رو کفش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و مواد لوکوم رو ریختم و صاف و یکدست کردم و روش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و در یخال ۵ ساعتی گذاشتم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و در یک دیس برگردوندم و به شکل دل خواه برش دادم.

جای ظرف مسطح مربع یا مستطیل میشه در فنجان چرب شده ریخت و بعد از خارج کردن از یخچال و خارج کردن از فنجان در پودر نارگیل غلتوند و برش دایره وار داد.

نشاسته هم ترجیحا نشاسته گندم باشه که بهتر هست، نشاسته ذرت اگر استفاده کنید دیرتر سفت میشه و شل می مونه.

این لوکوم رو می تونید با طعم و آب میوه دلخواه خودتون به همین شکل و با همین میزان مواد درست کنید، فقط میزان شکر رو بسته به آب میوه تون تنظیم کنید.

نوش جان