آبنبات لیمویی یه آبنبات چای پهلو نرم و فوق خوشمزه که مست عطرش میشین! آبنبات لیمویی کریستالی.
مواد لازم ربای تهیه آبنبات لیمویی خانگی
- 1 عدد لیمو
- 1 لیوان شکر
- نصف لیوان آب
روش تهیه آبنبات لیمویی خانگی
لیمو را به نازکی برش دهید. من از لیمو درشت استفاده کردم، با چاقوی تیز و به صورت نازک برش بزنید.
من یک لیمو با پوست سفت انتخاب کردم تا تمیز و راحت بریده شود. سپس در تابه آب بریزید و بزارید جوش بیاد لیموها را داخل تابه آب جوش بریزید و 10 دقیقه بجوشانید.
رنگ لیمو به آب کمی پس داده میشه. می توانید هر از چند گاهی لیموها را پشت و رو کنید و برگردانید. بعد از اینکه لیموها را از ماهیتابه خارج کردید و آب آن را دور ریختین، این بار شکر و آب را در تابه بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود.
لیموها را داخل تابه بچینید و به مدت نیم ساعت روی شعله کوچک اجاق گاز با حرارت متوسط یا روی شعله متوسط با شعله کم ملایم بجوشانید تا کریستالی شوند.
دقت کنید که آبش بخار میشه و کم میشه ولی رنگ شکر تغییر نمیکنه مواظب باشید لیمو ها که در روی گاز در حال جوش هستن را به امان خدا ول نکنید و برید پی کارتون.
زمان جوشیدن و کریستالیزه شده لیموها ممکن است با توجه به قدرت اجاق و نقدار دمای اجاق گاز شما تغییر کند.
بعد از اینکه لیموها کریستالی شدن روی کاغذ روغنی بزارید تا خنک شوند. این شیرینی سفت نیست، می توان آن را خم کرد و پیچ و تاب داد و خورد، بنابراین می توانید آنها را هر جایی استفاده کنید و حتی آنها را به دلخواه روی کیک ها قرار دهید. نوش جان