لواشک آلبالو خانگی با هسته! ابتدا آب دهان خود را قورت دهید و دستور تهیه این لواشک آلبالو را در ادامه بخوانید!
مواد لازم برای تهیه لواشک آلبالو با هسته
- آلبالو
- نمک
- سینی
- نایلون / سلفون
طرز تهیه لواشک آلبالو با هسته
دم و برگ آلبالوها را جدا کنید و خوب بشویید و درون قابلمه بریزید و مقداری نمک روی آنها بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید و کمی زمان دهید تا میوه ها نرم شوند.
نمک باعث آب انداختن میوه ها میشود و نیازی به اضافه کردن آب نیست. دقایقی که گذشت با گوشتکوب کمی میوه ها را فشار دهید تا له شوند.
درب قابلمه را ببندید و زمان دهید تا میوه ها بپزند و نرم و له شوند. زمانیکه میوه پخت و له شد، بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید.
یک آبکش فلزی روی قابلمه دیگری قرار دهید و تمام محتویات قابلمه را درون آبکش بریزید، در صورتیکه حجم مواد زیاد است طی چند مرحله این کار را انجام دهید.
با یک قاشق یا کفگیر چوبی میوه ها را روی آبکش فشار دهید تا تمام عصاره و آب میوه خارج شود و در نهایت چیزی که روی آبکش باقی می ماند هسته و کمی از پوست باشد.
مایه لواشک آماده ریختن در سینی است. درزهای کیسه فریزر را باز کنید که بزرگ و نازک شود، سینی را زیر آب بگیرید تا خیس شود سپس کیسه فریزر را به راحتی درون سینی خیس پهن کنید تا به سینی بچسبد و حرکت نکند.
کیسه نیازی به چرب کردن ندارد. میتوانید از سلفون استفاده کنید.
مایه را روی کیسه بریزید و صاف کنید و سینی را در آفتاب یا سایه قرار دهید تا زمانیکه رطوبت اضافه تبخیر شود و لواشک خشک شود.
میتوانید روی سینی یک توری بکشید یا آبکش قرار دهید که گرد و غبار روی لواشک نشیند.
بعد از خشک شدن به راحتی از نایلون جدا میشود.
میتوانید چند ساعتی سینی را در حیاط جلوی آفتاب یا در محیط خانه بگذارید و سپس فر را با دمای 100 درجه روشن کنید و سینی را در بالاترین طبقه فر و دور از حرارت بگذارید و درب فر باز باشد تا با گرمای ملایم فر لواشک سریعتر خشک شود، حدودا طی 3 ساعت لواشک خشک و آماده مصرف میشود بدون اینکه نایلون ذوب شود یا مشکلی ایجاد شود.
تمام میوه ها را به همین روش میتوانید بپزید و لواشک کنید و میتوانید از ترکیب چند میوه برای لواشک استفاده کنید یا درون مایه لواشک مقداری رب انار یا آب زرشک یا زرشک بریزید. برای ملس شدن میتوانید از مقداری شکر یا میوه های شیرین استفاده کنید.