اگه شما هم مثل من عاشق کیک شکلاتی هستین، این چاکلت لاوا کیک فوق العاده جذاااب و خواستنی با اون شکلات وسطش رو حتما امتحان کنید.
مواد لازم برای 4 تا چاکلت لاوا کیک
- 2 عدد تخم مرغ
- 120 گرم شکلات
- 35 گرم آرد (2 قاشق غذاخوری سرپر)
- 25 گرم شکر(3 قاشق غذاخوری شکر)
- 100 گرم کره (3 قاشق غذاخوری)
- نوک قاشق چای خوری وانیل
- نوک قاشق چای خوری نمک
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک
شکلات و کره رو باهم مخلوط و بن ماری کرده و هم می زنیم تا یک دست بشه، کنار میزاریم تا خنک بشه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.
حالا شکلات رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد و نمک رو هم الک کرده و با مواد اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
داخل لیوان یا کاسه سرامیکی رو با کره حسابی چرب کرده و پودرکاکائو الک می کنیم و برمی گردونیم تا اضافه های پودرکاکائو خارج بشه.
مایه رو داخل لیوان ها ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10تا 12 دقیقه گذاشته تا لایه بیرونی کیک پخته باشه.
اگه بیشتر بمونه کیک کاملا پخته میشه و وسطش دیگه روان نیست. بعد از پخت چند دقیقه می زاریم خنک بشه و با چاقو از کناره ها جدا کرده و داخل ظرف سرو برمی گردونیم.
نکات تهیه کیک و شکلات آب شده وسطش
- دو سوم فنجان ها رو پر کنید.
- اگه می خواین داخل کیک هم پخته بشه، زمان داخل فر تقریبا 35 دقیقه است.
- با یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته.