اگه شما هم مثل من عاشق کیک شکلاتی هستین، این چاکلت لاوا کیک فوق العاده جذاااب و خواستنی با اون شکلات وسطش رو حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای 4 تا چاکلت لاوا کیک

  • 2 عدد تخم مرغ
  • 120 گرم شکلات
  • 35 گرم آرد (2 قاشق غذاخوری سرپر)
  • 25 گرم شکر(3 قاشق غذاخوری شکر)
  • 100 گرم کره (3 قاشق غذاخوری)
  • نوک قاشق چای خوری وانیل
  • نوک قاشق چای خوری نمک

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک

طرز تهیه کیک که داخلش شکلات (چاکلت لاوا کیک)

شکلات و کره رو باهم مخلوط و بن ماری کرده و هم می زنیم تا یک دست بشه، کنار میزاریم تا خنک بشه.

تخم مرغ و شکر و وانیل رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.

حالا شکلات رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. آرد و نمک رو هم الک کرده و با مواد اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

داخل لیوان یا کاسه سرامیکی رو با کره حسابی چرب کرده و پودرکاکائو الک می کنیم و برمی گردونیم تا اضافه های پودرکاکائو خارج بشه.

مایه رو داخل لیوان ها ریخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت 10تا 12 دقیقه گذاشته تا لایه بیرونی کیک پخته باشه.

اگه بیشتر بمونه کیک کاملا پخته میشه و وسطش دیگه روان نیست. بعد از پخت چند دقیقه می زاریم خنک بشه و با چاقو از کناره ها جدا کرده و داخل ظرف سرو برمی گردونیم.

نکات تهیه کیک و شکلات آب شده وسطش

  • دو سوم فنجان ها رو پر کنید.
  • اگه می خواین داخل کیک هم پخته بشه، زمان داخل فر تقریبا 35 دقیقه است.
  • با یه اسکوپ بستنی خود خود بهشته.