مواد لازم برای تهیه بورک لاهماجون رولی ترکیه ای با خمیر یوفکا

  • ۳ عدد یوفکا

برای سس

  • ۱ عدد تخم مرغ
  • نصف استکان روغن مایع
  • نصف استکان ماست
  • نصف استکان شیر

‌برای مواد گوشتی

  • ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ عدد فلفل قرمز
  • ۲ عدد فلفل سبز
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق مرباخوری نمک
  • ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • مقداری جعفری
  • نصف استکان روغن مایع

دستور پخت بورک لاهماجون رولی ترکیه ای با خمیر یوفکا
‌‌طرز تهیه بورک لاهماجون رولی ترکیه ای با خمیر یوفکا

ابتدا مواد داخلش رو آماده می کنیم؛ گوشت چرخ کرده و بقیه مواد رو داخل خردکن می‌ریزیم، ادویه ها و رب گوجه و روغن رو اضافه کرده و با دستمون خوب هم می‌زنیم.

برای سس داخل کاسه ای تخم مرغ، شیر، ماست و روغن مایع رو خوب هم می‌زنیم.

توی سینی فر کاغذ روغنی پهن شده یه دونه از یوفکاها رو به صورتی که کناره هاش بیرون از سینی باشه قرار می‌دیم روش از سسی که درست کردیم می مالیم یوفکای دیگه تو قسمت داخل چروک کرده و قرار می‌دیم و بعد روش سس می مالیم.

یوفکای سوم رو هم چروک کرده و قرار می‌دیم سس باقی مانده رو روش مالیده و قسمت هایی که بیرون از سینی موندن رو روش تا می‌کنیم سپس مواد گوشتی رو به صورتی که همه جاش پخش بشه می‌ریزیم.

توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می‌پزیم روی بورکی که از فر در آوردیم پارچه نمناک می کشیم ۵ تا ۶ دقیقه صبر می‌کنیم سپس از قسمت پهن شروع کرده و به شکل رول می‌پیچیم سپس برش زده و سرو می‌کنیم. نوش جان