کتلت مرغ ساطوری یه کتلت خوشمزه و ساده هست که نیازس به چرخ گوشت هم نداره. این غذا مناسب وقتایی که دلتون کتلت مرغ میخواد ولی وقت و حوصله بساط چرخ گوشت رو ندارین!
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ بدون چرخ گوشت
- سینه مرغ نصف عدد
- سیب زمینی ۱ عدد متوسط
- پیاز ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
دستور پخت کتلت مرغ بدون چرخ گوشت
۱. برای شروع ابتداگوشت مرغ رو ۴ تا ۵ ساعت قبل درست کردن کتلت از فریزر به یخچال انتقال بدید از شب نذارید چون وقتی کامل کامل باز بشه. بافتش خیلی نرمه راحت خرد نمیشه.
توی این حالت مرغ کمی یخزدگی داره.
۲. سینه مرغ رو ورق ورق کنید هر ورق رو به مکعب های خیلی ریز خرد کنید این کارو روی تخته برش انجام بدید بعد با چاقو تیز مثل حالت ساطوری مدام بزنید روش خیلی ریزتر میشه ولی مثل چرخ کرده نیست درشتتره.
۳. سیب زمینی و پیاز رو با رنده درشت رنده کنید کامل آبش رو بگیرد. سپس مرغ رو بهش اضافه کنید بعد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و زرده تخم مرغ رو اضافه کنید. حسابی ورزش بدین بعد بذاریدش داخل یخچال برای ۱تا ۱/۵ ساعت بمونه و استراحت کنه.
۴.روغن رو داغ کنید دونه دونه کتلت هارو بذارید همین که کمی خودش رو گرفت حرارت رو کم کنید تا کامل مغزپخت و طلایی بشه. اون داغی و حرارت اولش برای اینه که مرغ آب نندازه. اواخر سرخ شدن اگه دوست داشتین کمی زعفران دم کرده بزنید این قسمت اختیاری میتونید نزنید.
۵. گوجه و فلفل دلمه ای رو برش بزنید بذاریدش داخل یک ماهیتابه بهش نمک و روغن بزنید بذارید کمی سرخ بشه کنار کتلت سروش کنید. نوش جان
روش دوم
مـواد لازم
- سـینه مـرغ پـانصد گـرم
- سیب زمینی دو عدد متوسط (سیب زمینی خام و رنده ریز هستش)
- کره سی گـرم
- پـودر سـوخاری یک قاشق غذاخوری سـرپـر
- پـیاز یک عدد مـتوسط
- پـودر سـیر یک قاشق چای خوری
- دارچـین نصف قاشق مرباخوری
- نمک، فلفل قرمز و زردچـوبه به مـیزان لازم
- زعفران یک قاشق غذاخوری
- سس خـردل یک قاشق غذاخوری
طــرز تـهیه
اول از همه مرغ همراه ادویـه جـات، پـیاز رنده زده که آبش کامل گرفتید، پـودر سوخاری، زعفران، سس خردل، کره با غذاساز خوب برنید تا یکدست بشه.
دو تا سیب زمینی رنده ریز بزنید به مرغ اضافه کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد دستتون رو کامل خیس کنید و اندازه نارنگی از مواد بـردارید به صورت دلخواه فـرمش بدید و داخل روغن داغ روی شعله کم سرخش کنید. هر طرف از کتلت ها باید پانزده الی بیست دقیقه زمان ببره سرخ کردنش تا کامل مغز پخت بشه. دورچین کنارشم من سیب زمینی سرخ کرده و گوجه سرخ کرده گذاشتم.