کورجیک روسی رو امتحان کردید؟ دستورات زیادی برای این کوکی شیر روسی هست ولی من کورجیک با دستور پخت اصلیش رو براتون آماده کردم. البته که برای اکثر ما که از طعم اصیلش خبر نداریم فرقی نباید داشته باشه!
مواد لازم برای تهیه کورجیک روسی
- کره ۱۰۰ گرم
- شیر یک سوم پیمانه
- عسل یک قاشق غذاخوری
- تخم مرغ دو عدد (یکی از زرده ها را برای رومال کنار بگذارید)
- شکر سه چهارم پیمانه
- شکر قهوه ای روشن یک سوم پیمانه
- جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
- وانیل بر اساس نوع وانیل مقداری
- آرد ۳ پیمانه
- نشاسته ذرت یک دوم پیمانه
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- میخک یک دوم قاشق چایخوری
- دارچین یک قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه کورجیک روسی (کوکی شیر روسی)
برای شروع ابتدا آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، میخک، دارچین و نمک را با هم الک کنید.
کره ذوب شده، یک تخم مرغ کامل و یک سفیده تخم مرغ، شکر، شکر قهوه ای و شیر و عسل را با هم مخلوط کرده و روی بخار آب قرار داده و هم بزنید تا یک دست شود و شکر حل شود و شروع به حباب زدن کند.
از روی حرارت برداشته و جوش شیرین را اضافه کرده و هم بزنید.
سپس مواد خشک را که با هم الک کرده بودید را اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید تا یک خمیر یکدست و لطیف بدون چسبندگی تبدیل شود.
اگر نیاز به یکی دو قاشق آرد بود میتوانید اضافه کنید.
فر را روی دمای ۱۸۰ تا ۱۸۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و خمیر را بین دو لایه کاغذ روغنی به ضخامت یک سانت پهن کنید.
اگر که کوکی کرانچی دوست دارید ضخامت خمیر را کمتر بگیرید.
با کاتر برش زده و با یک زرده تخم مرغ باقی مانده که با یک قاشق شیر و یا خامه مخلوط شده روی کوکی ها را زرینه کرده و با چنگال طرح بیاندازید.
سپس سینی را درون فر از پیش گرم شده به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه و یا تازمانی که اطراف کوکی ها طلایی شود درون فر قرار دهید.
نوش جان