کوفته آلو و قیصی یه غذای سنتی و حوشمزه که اگه کوفته و غذاهای سنتی رو دوست دارید پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کوفته الو و قیصی

مواد لازم کوفته

  • گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد درشت
  • برنج خام نصف استکان
  • لپه یک استکان
  • سبزی خشک دو تا سه ق غ شامل ترخون مرزه و شوید
  • آرد نان یا نخودچی دو قاشق غذاخوری
  • نمک یک قاشق مرباخوری
  • زردچوبه یک قاشق چای خوری

مواد لازم سس

  • پیاز یک عدد درشت
  • روغن به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • رب انار دو تا سه قاشق غذاخوری
  • برگه ی قیصی نفری ۴ عدد من ۱۶ عدد ریختم
  • آلو بخارا نفری ۴ عدد (۱۶ عدد)
  • نصف یک عدد به درشت یا یک عدد سیب درشت
  • نمک به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته آلو قیصی

طرز تهیه کوفته آلو و قیصی

برای شروع ابتدا به یا سیب را بصورت مکعبی کوچک خرد میکنیم.

برنج را دو ساعت جلوتر خیس کرده و سپس میپزیم. لپه را هم میپزیم و سپس چرخ میکنیم.

پیاز را رنده ی درشت کرده و آب اضافه اش را میگیریم. سپس تمام مواد کوفته را مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم و گلوله های به اندازه ی یک نارنگی کوچک برداشته و خوب گرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم. (من کوفته ها را سرخ نکردم)

حالا میریم سراغ سس کوفته. دو قاشق روغن توی قابلمه ریختم پیاز را هم نگینی خرد کردم و به قابلمه اضافه کردم و کمی تفت دادم.

بعد زردچوبه را افزوده و تفت دادم سپس رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه و تفت دادم بعد یک لیتر آب داغ اضافه کردم برگه ی قیصی و آلو بخارا و سیب مکعبی خرد شده را اضافه کردم نمک هم ریختم و بعد از جوش آمدن آب کوفته ها را اضافه کردم. ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد آماده است.

توجه داشته باشید که این کوفته کم آب با طعم ملس و بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می کنم حتما آنرا درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.