کلوچه ی توت فرنگی و پنیر خامه ای! یه کلوچه ی فوق العاده خوشمزه خوش عطر که نگم از بافت نرم و پنبه ایش! اینم بگم از بس ترکیبش خفن بود که حتما یبار هم بجای توت فرنگی روش آلبالو میذارم چون ترکیبش فکر کنم غوغا بشه! خلاصه که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید هم با توت فرنگی هم با آلبالو!
مواد لازم برای تهیه کلوچه ی توت فرنگی و پنیر خامه ای
- شیر ولرم یک پیمانه
- شکر یک دوم پیمانه
- خمیرمایه یک قاشق غذاخوری
- آرد ۳ پیمانه
- روغن مایع یا کره آب شده یک سوم پیمانه
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
- پودر قند یک چهارم پیمانه
- وانیل کمی
- تخم مرغ درشت یک عدد
دستور پخت کلوچه ی توت فرنگی و پنیر خامه ای
برای شروع ابتدا آرد رو داخل کاسه ای الک کنید بعد شکر، خمیرمایه و نمک رو بهش اضافه کنید.
حالا با یه قاشق هم بزنید تا با هم مخلوط بشن وسطش رو گود کنید شیر ولرم و روغن مایع یا کره آب شده رو بهش اضافه کنید و خوب خمیر رو ورز بدید.
من با دست خمیرم رو جمع کردم بعد با همزن سری خمیرگیر ده دقیقه ورز دادم تا یه خمیر نرم و لطیفی بدست اومد.
خمیر رو انتقال دادم داخل کاسه روشو پوشوندم گذاشتم تو دمای محیط جای گرمتر تا حجمش دو برابر بشه یک ساعت استراحت کافیه.
تا خمیر استراحت کنه بریم کرم پنیری رو درست کنیم.
داخل کاسه ای پودر قند رو الک کنید پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه کنید وانیل و تخم مرغ رو هم بهش اضافه با همزن برقی بزنید تا یکدست بشه کافیه.
خمیر که استراحتش تموم شد حالا به قطر نیم سانت خمیر رو باز کنید خیلی قطور برندارید.
بعد برش های چهارگوش مربع بزنید.
وسطشو از مواد پنیری بریزید و گوشه های خمیر رو بیارید وسط و بعد یه دونه توت فرنگی شسته شده بزارید روش.
تو سینی با فاصله بچینید و بعد بره تو فر. دمای فر۱۸۰ درجه. زمان ۲۰ تا ۳۰ دقیقه چک کنید حتما.
بعد خنک شدن روش کمی پودر قند بپاشید و نوش جان کنید.
یه عصرونه یا صبحانه فوق العاده خوشمزه ای میشه برای بچه ها یا مهمونیاتون. نوش جونتون