خرمای شکلاتی یا شکلات خرمایی؟ درست کردن این دسر عالی، سالم و مقوی فوق العاده راحته. با این مواد 8 قالب سیلیکونی در سایز تصویر داشتم. میتونید مقدار مواد رو به دلخواه تغییر بدید.
مواد لازم برای تهیه خرما با روکش شکلات
- خرمای هسته گرفته (خشک نباشه) 250 گرم
- کره ذوب شده 10 گرم (دوسوم قاشق غذاخوری)
- پودر کاکائو نصف قاشق چای خوری
- شکلات تلخ به مقدار لازم
- مغز گردو ریز شده 20 گرم
- دارچین کمی (قابل حذف)
طرز تهیه خرمای شکلاتی با روکش شکلات
در ظرفی خرمای بدون هسته و پودر کاکائو و دارچین را ریخته، کره ذوب شده گرم را اضافه و با پشت قاشق خوب مواد را له و یکدست کنید.
گردوی ریز شده را اضافه و مخلوط کنید.
مواد رو خوب با هم مخلوط کنید.
مقداری شکلات تلخ آب شده (بطریق بن ماری یا توی ماکرو) داخل قالب های سیلیکونی کوچک بریزید. نیازی به چرب کردن قالب نیست.
قالب ها رو بچرخونید تا دیواره ها هم به شکلات آغشته بشه بعد قالب رو برگردونید و شکلات اضافه شو خارج کنید. (میتونید این کار رو با یک قاشق یا برس انجام بدید).
فقط لایه شکلات خیلی نازک نباشه که حین خارج کردن از قالب بشکنه. من از شکلات تلخ تخته ای پارمیدا استفاده کردم.
یک ربع بزارید داخل یخچال یا فریزر تا شکلات خودشو بگیره بعد مواد خرمایی رو داخل قالب بریزید و یک لایه شکلات ذوب شده روش ریخته بذارید توی فریزر تا خوب سفت بشه.
بسته به بزرگی و کوچکی قالبتون حدود یک یا دو ساعت کافیه. حالا به راحتی دسر رو از قالب های سیلیکونی خارج و در ظرف سرو بچینید.