خورشت گوجه سبز یک خورشت بهاری ترش و خوشمزه! اگر از طرفداران طعم ترش هستید حتما این خورشت خوشمزه را در فصل بهار بپزید و لذت ببرید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورشت گوجه سبز با گوشت تکه ای برای 3 نفر
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 حبه
- گوشت خورشتی 150 تا 200 گرم
- سبزی نعنا جعفری سرخ شده 80 تا 100 گرم
- گوجه سبز 300 گرم
- روغن، نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت خورشت گوجه سبز با گوشت تکه ای گوسفندی
برای شروع ابتدا پیاز نگینی ریز خرد شده و سیر رنده شده را با کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود.
سپس گوشت تکه ای خورشتی و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای شود.
کمی فلفل سیاه و قرمز نیز اضافه کنید. همچنین بجای گوشت میتوانید از مرغ استفاده کنید و خورشت را در زمان کوتاه تری بپزید.
به میزان لازم آب اضافه کنید، سبزی سرخ شده را نیز اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا گوشت و سبزی بپزند.
بعد از چند ساعت، گوشت و سبزی میپزد و خورشت به روغن می افتد.
نیم ساعت پایانی پخت، قبل از سرو، گوجه سبزها را اضافه کنید و زمان دهید تا بپزند.
زمان پخت با توجه به سایز گوجه ها و نرمی و سفتی آنها متفاوت است، شکل گوجه باید حفظ شود.
اگر پخت بیش از حد باشد یا خورشت را زیاد هم بزنید، گوجه ها له میشوند و ترشی بیش از حدی به خورشت می دهند، پس به اندازه بپزید. معمولا 15 تا 20 دقیقه برای پخت گوجه کافیست.
سعی کنید از گوجه های با سایز متوسط استفاده کنید که خورشت، ظاهر زیبایی داشته باشد. اواخر پخت، نمک را اضافه و اندازه کنید.
اگر تمایل دارید خورشت ملس باشد میتوانید کمی شکر در اواخر پخت اضافه کنید.
اگر گوجه ها ترش نبودند، برای چاشنی و ترشی خورشت میتوانید کمی رب انار اضافه کنید.
اگر سبزی نعنا جعفری ندارید، از سبزی قورمه استفاده کنید و یکی دو قاشق نعنا خشک نیز در خورشت بریزید.
بعد از پخت گوجه ها، خورشت را با برنج زعفرانی سرو کنید.
به نظرم خورشت گوجه سبز با گوشت تکه ای یکی از خوشمزه ترین خورشهای بهار هست. نوش جان.