اینم خورشت غوره با مرغ که واقعا یه خورشت خیلی خوشمزه هست. من همیشه غوره عسگری میگیریم و فریز میکنیم برای این خورشت. پیشنهاد می‌کنم اگه تو فصلش هستید بگیرید و تازه مصرف کنید، طبیعتا تازه طعم بهتری داره. راستی اینو بگم که این خورش غوره پیازش زیاده ولی اصلا طعم پیاز نمیده خیالتون راحت.

همچنین این خورش غوره برای افرادی که عاشق خورش ترش مزه هستن، عالیه. البته ترشی این خورش به حدی نیست که اذیت کنه. بسیار لذیذ و خوش طعمه. پیشنهادم اینه که حتما امتحان کنید.


مواد لازم برای تهیه خورشت غوره با مرغ برای 6 نفر

  • مرغ 6 تکه
  • پیاز بزرگ و درشت دو عدد
  • غوره بی دانه یک پیاله
  • شويد تازه خرد شده نصف پیاله
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز پخت خورش غوره با مرغ بدون بادمجان

طرز تهیه خورشت غوره با مرغ بدون بادمجان خوشمزه و ساده

برای شروع ابتدا مقداری روغن داخل ماهی تابه بریزید.

پیاز ریز خرد شده رو اضافه کنید. پیاز این خورش باید ریز خرد بشه و خلالی نباید باشه.

وقتی که پیاز سبک شد تکه های مرغ رو اضافه کنید. درب ظرف رو بذارید تا پیاز ها نرم بشه و آب بیندازه.

وقتی که پیاز ها آب انداختن دربش رو برداريد. قشنگ سرخشون کنید و سپس ادویه ها رو اضافه‌ کنید و باهاش تفت بدید.

در ادامه آب جوش اضافه کنید، تا جای که نصف مرغ رو بگیره کافیه. سپس نمک بزنید و دربش رو بذارید تا روی حرارت ملایم بپزه.

در نیم ساعت آخر پخت، وقتی که آب خورشت نصف شد، غوره و شوید ریز خرد شده رو اضافه کنید و کمی پودر زعفران یا زعفران دم کرده روی تکه های مرغ بریزید.

دربش رو بذارید تا غوره بپزه ولعاب بده. وقتی که سس جا افتاد، گاز رو خاموش کنید.

در کنار این خورشت چند قاچ گوجه سرخ شده یا سیب زمینی سرخ شده بذارید و با پلو نوش جان کنيد.

این خورش غوره با مرغ چون ترش مزه هست با سبزی خوردن خیلی خوشمزه میشه.

من برای ته دیگ برنج هم کف ظرف چرب شده کنجد خام ریختم و سیب زمینی رنده شده روی کنجد صاف کردم.

کمی هم زعفرون و نمک ریختم و کته آماده رو روی اون ریختم تا دم بکش.

نکات مهم و فوت و فن های پخت خورشت غوره ساده با مرغ

  • وقتی که زعفران روی تکه های مرغ میریزید دیگه مرغ رو زیر و رو نکنيد.
  • بستگی به ذائقه خودتون داره خورش چقدر سس غلیظ باشه.
  • این خورشت با غوره تازه یه چیز دیگه ست ولی اگه که فصل غوره نیست، از غوره فریزیری استفاده کنید. حتما از غوره انگور عسکری بی دانه باشه.
  • این خورشت با آبغوره خوشمزه نمیشه.
  • برای تهیه این خورشت غوره، حتما باید از شويد تازه استفاده بشه.
  • اگه ترش تر دوست دارید، میتونید یه مقدار دیگه غوره بریزید.