خورشت آلبالو با گوشت قلقلی و رب انار یه خورشت متفاوته که اگه غذاهای ترش دوست دارید پیشنهاد میکنم حتما یک بار امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش آلبالو با گوشت قلقلی
- آلبالو ٨٠٠ گرم بدون هسته
- گوشت چرخ کرده ٤٠٠ گرم + ١ عدد پیاز
- پیازداغ نگینی ٢ قاشق غذاخوری
- کره ١٥ گرم
- نمک ٢ قاشق چای خوری
- زردچوبه ٢ قاشق چای خوری
- رب انار ٢ قاشق غذاخوری
- شکر ٢ تا ٣ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کشیده ٣ قاشق غذاخوری به دلخواه
دستور پخت خورشت آلبالو با گوشت قلقلی
برای شروع ابتدا آلبالو را با ٣ قاشق غذاخوری شکر روی شعله گذاشته بعد کره و پیاز داغ را تفت میدهیم و ١ قاشق چای خوری زردچوبه اضافه کرده و تفت میدهیم و به آلبالوها اضافه میکنیم.
سپس پیاز را رنده کرده آبش را میگیریم و یک قاشق چای خوری نمک و یک قاشق چای خوری زردچوبه ریخته و به گوشت اضافه کرده و ورز میدهیم و قلقلی درست میکنیم و به آلبالوی در حال جوش اضافه میکنیم.
سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده و دو قاشق غذاخوری رب انار و یک قاشق چای خوری نمک به غذا اضافه کرده و ٤٠ دقیقه زمان می دهیم تا با شعله ی ملایم بپزد تا آماده شود.
من غذا ها را خیلی کم روغن درست میکنم اگر شما دوست دارید قلقلی ها را با روغن سرخ کنید و به غذا اضافه کنید.
هر چی از خوشمزگی این خورشت بگم کم گفتم حتما درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. آلبالو موقع جوش آمدن سر میره پس در این موقع در قابلمه باز باشد در حین پخت هم در قابلمه نیم باز باشد. نوش جان