خورشت عدس با سیب زمینی بدون گوشت یه خورش خیلی خوشمزه است که هم خیلی ساده است و هم وگان و گیاهیه.
این خورش اولین گزینه ی منه وقتی نمیدونم غذا چی درست کنم! بریم سراغ رسپیِ جذابمون.
مواد لازم برای تهیه خورش عدس با سیب زمینی بدون گوشت
- عدس 1 پیمانه (لیوان فرانسوی)
- پیاز 2 عدد
- سیب زمینی به مقدار دلخواه
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- آبغوره و آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری (با هم در مجموع)
- عصاره ی مرغ الیت ۱ عدد (به دلخواه)
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
دستور پخت خورش عدس با سیب زمینی بدون گوشت
برای شروع ابتدا عدس رو بذارید با دو لیوان آب و یکم نمک بپزه (نباید انقدر بپزه که له بشه و پوستش جدا بشه نه اونقدر خام باشه که موقع جویدن حس بشه.)
حواستون باشه نباید همه ی آب عدس تبخیر بشه، برای خورشتمون نیاز داریم.
سیب زمینی ها رو به صورت نگینی درشت خرد کنید و سرخ کنید و کنار بگذارید.
داخل همون ماهیتابه، پیاز نگینی رو خوب سرخ کنید و بعد ادویه و رب گوجه اضافه کنید و سرخ کنید تا مزه ی خامی رب گرفته بشه.
بعد عصاره ی مرغ و آبلیمو و آبغوره و آب عدس رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
در آخر عدس پخته شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید و مزه اش رو تست کنید. اگر نمک یا چاشنیش کم بود به دلخواه اضافه کنید.
با برنج زعفرونی و سیب زمینی سرخ کرده سرو و نوش جان کنید.