خاگینه پاپیونی برای افطار و صبحانه و عصرونه خیلی مناسبه و حتی میتونین بزارین یخچال و بعد سرو کنین.
مواد لازم برای تهیه خاگینه پاپیونی
- آرد ۳ لیوان
- شیر ویا ماست نصف لیوان
- تخم مرغ دو عدد
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
برای شهد
- آب ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
- گلاب ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت خاگینه پاپیونی برای افطار
برای شروع ابتدا تخم مرغ وانیل شیر روغن را با هم زن دستی بزنید تا مخلوط بشن.
سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و ورز بدین. وقتی خمیر جمع شد روی میز کار کمی خمیر را ورز بدین چون باعث تردی خاگینه میشه.
بعد روی خمیر رو بپوشانید و یک ساعت استراحت بدین.
بعد یک ساعت خمیر با وردنه باز کنید و ورشو صاف کنید وبه اندازه های دلخواه برش بدین و مانند تصویر جمعش کنید تا شکل پاپیون بشه.
روغن را بزارید با حرارت کم خوب داغ بشه بعد پاپیون ها رو داخلش سرخ کنید وقتی تغییر رنگ داد از تابه بر دارید وداخل شهد خنک بندازید ۳ دقیقه بمونه.
برای تزئین از پودر پسته و یا پودر نارگیل استفاده کنید.
برای تهیه شهد، همه مواد شهد را با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا شکر آب بشه. وقتی که دور تابه شروع به جوشیدن کرد دیواره های تابه را هر از گاهی با آب لیمو برس بزنید چون باعث شکرک زدنه شربت میشه. حتما باید شهد به قوام برسه. بعد از بزارید کاملا خنک بشه.