شعار kfc اینه: It’s finger lickin’ good
یعنی این قدر خوشمزهست که بعد از خوردنش انگشتهاتون رو هم لیس میزنید! این کار وقتی انجام میشه که یه خوراکی خیلی خیلی خوشمزه باشه و بعدش شما بخواهید کوچکترین اثری که از غذا مونده رو هم از دست ندی.
پس شعار به خوبی انتخاب شده. حالا در ادامه میخوایم یه مرغ کتناکی با طعم خیلی خیلی شبیه به کی اف سی رو تو خونه تو فر بدون روغن درست کنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ کنتاکی در فر خانگی بدون روغن
- 1 کیلو بال مرغ
- 300 گرم سینه مرغ
برای سس:
- 1 عدد تخم مرغ
- نصف لیوان روغن مایع
- نصف لیوان آرد
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری ماست
- 1 و نیم قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- 1 قاشق مرباخوری زیره
- 1 قاشق مرباخوری پودر کاری
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری ادویه مرغ
برای روی مرغ:
- حدود 1 و نیم لیوان کورن فلکس ساده (برگه ذرت)
- نصف لیوان پودر سوخاری پولکی مثل پانکو
- 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
روش تهیه مرغ کنتاکی در فر خانگی بدون روغن
برای شروع ابتدا بال و کتف مرغ را از هم جدا کنید. سینه های مرغ را به ضخامت دو انگشت ببرید.
سپس تخم مرغ، روغن مایع، آرد، ماست، سیر، ادویه ها و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.
سپس مرغ ها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. روی ظرف سلفون بکشید و 1 تا 2 ساعت در یخچال بذارید.
کورن فلکس را در غذاساز خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
آرد سوخاری و 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.
مرغ ها را از سس بیرون آورید و در مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید.
در فر با 200 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. حدود 30 تا 40 دقیقه زمان میبره. نوش جان