کرپ مرغ بقچه ای یه غذای شیک و خوشمزه ست که برای مهمونی ها و دورهمی ها عالیه. طرز پخت راحتی هم داره. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.

مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ بقچه ای

  • 500 گرم سینه مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • 2 حبه سیر
  • 1 عدد فلفل کاپیای قرمز(فلفل ترکیه‌ای)
  • 2 عدد فلفل سبز
  • 300 گرم قارچ
  • 1 قاشق‌غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • 150 میلی آب گرم
  • 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق‌مرباخوری آویشن
  • نصف قاشق‌مرباخوری فلفل‌سیاه
  • نمک به مقدار لازم

برای خمیر کرپ

  • اندازه لیوان استفاده شده میلی 200 میلی معادل چهار پنجم لیوان دسته دار (لیوان دسته دار را کمی سرخالی پر کنید)
  • 1 لیوان شیر
  • 1 لیوان آب
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 4 قاشق‌غذاخوری روغن‌مایع
  • 1 و نیم لیوان آرد
  • نمک به مقدار لازم

برای سس بشامل

  • 1 و نیم قاشق‌غذاخوری کره
  • 2 قاشق‌غذاخوری آرد (سر پر نباشد)
  • 400 میلی شیر (2 لیوان)
  • نمک، فلفل‌سیاه
  • پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزا رنده شده

طرز تهیه کرپ مرغ بقچه ای

طرز تهیه کرپ مرغ بقچه ای
برای شروع ابتدا مرغ را به شکل مکعب‌ کوچک خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و تا وقتی سفید شود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید. سپس پیاز، سیر و فلفل‌های ریز خرد شده را اضافه کرده به تفت دادن ادامه دهید. قارچ را اضافه کنید و 5 تا 6 دقیقه تفت دهید‌. رب، نمک و ادویه ها را اضافه کنید مدت کوتاهی تفت دهید‌. آب گرم را بریزید. با حرارت متوسط 5 دقیقه بپزید و از روی اجاق بردارید.

برای خمیر کرپ؛ تمام مواد را داخل کاسه مناسبی ریخته و مخلوط کنید تا قوام آن یکدست شود. خمیر کرپ زیاد غلیظ نمی‌شود! (با کم یا زیاد کردن مقدار آرد میتوانید به قوام دلخواه برسانید)
سپس ماهیتابه کرپ را خوب گرم کنید. کمی روغن بریزید مقدار اضافی روغن را با دستمال کاغذی بگیرید. به اندازه یک ملاقه از خمیر را داخل ماهیتابه بریزید و بپزید. دقت کنید کرپ‌هایتان زیاد کلفت نباشد. کرپ‌های پخته شده را کنار بگذارید.

برای سس بشامل؛ کره را آب کنید، آرد را اضافه کنید و تفت دهید. شیر سرد را اضافه کرده و تا وقتی قوام کمی غلیظی بگیرد با هم زدن مداوم بجوشانید. سپس نمک و ادویه را اضافه کنید مدت کوتاهی هم بزنید و از روی اجاق بردارید.

کرپ مرغ بقچه ای

کرپ را داخل یک کاسه سوپ بگذارید. داخل آن 1 ونیم قاشق‌غذاخوری سس بشامل و 2 تا 3 قاشق‌غذاخوری مخلوط مرغ را اضافه کنید، کناره‌های آن را تا کنید. می‌توانید با یک عدد خلال دندان آن را ثابت کنید، من استفاده نکردم. سپس بقچه‌های کرپ را داخل سینی فر بچینید. بقیه سس بشامل را روی بقچه‌ها بریزید پنیر پیتزا رنده شده را بپاشید‌. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی آنها طلایی شود حدود 20 دقیقه بپزید. نوش جان