دسر کارامل شیر عسلی یه دسر فوق‌العاده خوشمزه و شیک و مجلسیه، فقط پیشنهاد می‌کنم امتحانش کنید!


مواد لازم برای تهیه دسر کارامل شیر عسلی

  • پودر کرم کارامل 1 بسته
  • خامه صبحانه 200 گرم
  • شیر 3 پیمانه
  • بیسکوییت پتی بور ساده 1 بسته
  • شیرعسلی 200 گرم
  • پودر کاکائو 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر نسکافه 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
  • آب سرد ½ پیمانه

آموزش دستور تهیه دسر کارامل شیر عسلی

طرز تهیه دسر کارامل شیر عسلی خوشمزه و مجلسی

برای شروع ابتدا پودر ژلاتین رو بریزین داخل اون مقدار آب سرد و بذارین رو بخار کتری بن ماری بشه و شفاف بشه.

مرحله بعد پودر کرم کارامل رو بریزین داخل سه پیمانه شیر داخل قابلمه و هم بزنید و بذارید رو حرارت مدام هم بزنید تا حل بشه ولی شیر نجوشه.

مرحله بعدی پودر کاکائو و پودر نسکافه رو اضافه کنید و هم بزنید.

حالا از رو حرارت برداشته پودر ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کرده و هم بزنید.

سپس شیر عسلی رو اضافه کنید به همراه اون سس کاراملی که تو پاکت کرم کارامل بود.

بیسکویت رو می‌تونید داخل میکسر بریزید تا به طور کامل پودر بشه. بیسکوییت پودر شده رو هم اضافه کنید و هم بزنید در آخر خامه صبحانه اضافه میشه و با همزن دستی خوب بزنید که حل بشن و هیچ گوله ای نمونه.

حالا مایه دسر رو بریزین داخل قالب چرب شده و بذارین یخچال تا ببنده.

من معمولا دسرهامو مخصوصا اونایی که داخلشون تخم مرغ داره رو از شب قبل درست میکنم تا فردا ناهار یا شام اگه یه شب بمونه بهتره.

و نکته ی دیگه اینکه من دسر رو از صافی رد کردم و با پشت قاشق حسابی فشار دادم تا بیسکوییت ها حسابی له بشه و جذب دسر بشن و اصلا مشخص نباشه. نوش جونتون.